• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

21:15

Pazarcima protiv Voždovca ne pomažu ni Ljajić, Suma, Šćepović...

Starsportphoto

Fudbal

Pazarcima protiv Voždovca ne pomažu ni Ljajić, Suma, Šćepović...

Podeli vest

"Zmajevi" večeras slavili na svom stadionu sa 1:0 (0:0) u 10. kolu Superlige.

Napravio je Novi Pazar respektabilnu ekipu ove sezone, zvučna imena predvodi bivši srpski reprezentativac Adem Ljajić, ali ništa to nije vredelo na gostovanju u Beogradu!

Fudbaleri Voždovca uspeli su, posle Crvene zvezde, da na krovu Tržnog centra "Stadion" uzmu skalp još jednom favoritu i tako ostvare četvrtu pobedu u domaćem prvenstvu, koja ih je probila i na visoko peto mesto na tabeli.

Iako su u gostujućem timu, pored već pomenutog Ljajića, u drugom poluvremenu šansu dobila još dvojica nekadašnjih asova Partizana - Sejduba Suma i Marko Šćepović - to nije pomoglo plavo-belima da izbegnu peti poraz.

Pokazali su izabranici Marka Savića da nikome protiv njih neće biti lako. U prvom poluvremenu im je zbog ofsajd pozicije VAR poništio pogodak, ali je zato u 74. minutu estonski vezista Bogdan Vaštčuk savladao golmana Nikolu Mirkovića.

Foto: Starsportphoto

Na tribinama i Rasim Ljajić

Nema sumnje da je pred trenerom Pazaraca, Sinišom Dobrašinovićem, mnogo posla kako bi uigrao novajlije i napravio respektabilan tim, kojem je cilj da izbori plasman u Evropu narednog leta.

Zanimljivo, ovaj meč uživo je s tribina posmatrao i Rasim Ljajić, bivši ministar u Vladi Srbije, koji je u martu ove godine podneo ostavku i povukao se sa svih funkcija u klubu kraj Jošanice.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija