• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2023

08:17

Oglasili se iz Novog Sada! Napadač izašao iz veštačke kome!

Starsportphoto

Fudbal

Oglasili se iz Novog Sada! Napadač izašao iz veštačke kome!

Podeli vest

Dobre vesti saopštio je trener Vojvodine Ranko Popović, koji je otkrio da se napadač te ekipe Džonatan Bolingi probudio iz veštačke kome.

Brzonogi ofanzivac je posle utakmice sa Radničkim 1923, otputovao u Kinšasu na reprezentativne obaveze sa selekcijom DR Konga, a po povratku je prijavio da se loše oseća.

Odmah se videlo da je situacija ozbiljna, Bolingi je prebačen u Urgentni centar KC Vojvodine, a zbog teškog zdravstvenog stanja, konzilijum lekara je odlučio da Bolingi bude prebačen na Institut za plućne bolest u Sremskoj Kamenici, gde je primljen u jedinicu intenzivne nege.

Treneru Popoviću je posle velikog napora medicinskog osoblja, preostalo samo da podeli lepe vesti sa javnošću.

- Hvala Bogu i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. Probuđen je iz veštačke kome, još uvek se polako budi i nije potpuno svestan, ali je skinut sa aparata i počeo je samostalno da diše. Teško stanje je krenulo na bolje a sa stručne strane kompletnu informaciju daće lekari - izjavio je Popović.

Foto: Starsportphoto

 

 

Fudbalski stručnjak je nakon toga pričao i o predstojećem meču protiv IMT-a, koji je na programu u petak od 18.30 na "Karađorđu".

- Što se tiče utakmice sa IMT-om, i ovaj put hoću da se manje bavimo protivnikom i da se mi pitamo. Naravno, treba da posvetimo pažnju i da pružimo poštovanje našem rivalu, jer su izuzetno mlada i poletna ekipa i nezgodna ukoliko im se dozvoli da imaju reč na terenu. Ako mi budemo na našem nivou, u šta verujemo po svemu onome što radimo poslednjih nedelja, onda sam siguran da će oni imati problema sa nama. Takođe, moram da istaknem da smo se mi na drugačiji način pripremali ove nedelje, jer nismo znali kada i gde ćemo igrati. Trebalo je danas da igramo protiv Voždovca, na kraju kao što se zna došlo je do pomeranja, ali to neće biti alibi, već jednostavno nismo stigli da radimo stvari koje smo hteli. Od utakmice očekujem kao i od svake da izađemo na teren i pokažemo da smo igrači Vojvodine, odnosom prema dresu i igrama na terenu - zaključio je Popović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija