• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2023

10:52

Sejduba Suma ponovo u Superligi?

Starsportphoto

Fudbal

Sejduba Suma ponovo u Superligi?

Podeli vest

Na pomolu je velika transfer bomba u Superligi Srbije, nekadašnji fudbaler Partizana Sejduba Suma (32) dobio je ponudu od Novog Pazara i razmatra prelazak u taj klub!

Kako prenosi portal "Meridiansport", ovaj klub je pozvao nekad najskupljeg pojačanja u istoriji Partizana i on će na ponudu odgovoriti u naredna dva dana. Ne treba ni spominjati kakva bi to bila "bomba" u Superligi, s obzirom na činjenicu da je Suma u toku boravka u Humskoj bio jedan od najboljih i najatraktivnijih igrača Superlige.

Foto: Starsportphoto

 

Suma je nakon odlaska iz Partizana igrao za Kuvajt SC i prema podacima na specijalizovanom portalu "transfermarkt", nema klub još od 31. januara 2022. godine. Dakle, godinu i po dana. Njegov boravak u Humskoj bio je vrlo turbulentan, s obzirom da je u trenutku dolaska bio najskuplja akvizicija u istoriji kluba. Došao je za 1,65 miliona evra iz Slovana iz Bratislave, a potom je nakon dve neuspešne sezone, poslat na pozajmicu u Makabi iz Haife.

Foto: Starsportphoto

 

Vratio se u Humsku 2019. godine u vreme mandata Save Miloševića i preporodio se. Igrao je fantastično, bio je najbolji igrač ekipe, a onda kada se na klupu vratio Aleksandar Stanojević ponovo je bio u drugom planu. Nakon sukoba sa bivšim stručnjakom napustio je crno-bele, ali mu ni posle Partizana nije dobro išlo u karijeri. Videćemo da li će sada prihvatiti ponudu Pazaraca, koji očigledno nisu zaboravili kakav dribler je nekadašnji reprezentativac Gvineje.

Navijači crno-belih i danas prepričavaju njegove poteze, a jedan od omiljenih je onaj protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope, kada je driblingom na zemlju bacio Harija Megvajera.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija