• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

28.04.2024

16:31

Remi Vojvodine i Zvezde! Carević i Glazer obeležil meč

Starsportphoto

Crvena zvezda

Remi Vojvodine i Zvezde! Carević i Glazer obeležil meč

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine i Crene zvezde odigrali su nerešeno rezultatom 0:0 meč 32. kola Superlige Srbije.

 

Vojvodina-Crvena zvezda (0:0) 

Žuti kartoni: Radulović, Lazarević- Dragović, Stamenić, Mimović, Olanjinka

Stadion: Karađorđe

Sudija: Novak Simović

Vojvodina (4-3-2-1): Carević - Lazarević, Crnomarković, Korać, Giorbelidze - Indio, Savićević(Od 79. Vukanović) - Radulović(Od 69. Kembel), Zukić, Seri - Ivanović(Od 84 Jovanović).

Trener: Božidar Bandović

Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer - Mimović, Spajić, Dragović, Mijailović - Stamenić(Od 61. Kanga), Hvang - Olanjinka, Katai(Od 61. Šljivić), Ivanić(Od 61 Bukari) - Sremčević(Od 46 Kraso).

Trener:Vladan Milojević

 

 

UŽIVO:

KRAJ UTAKMICE

91. minut - Hvang je imao sjajan dribling i još bolji udarac, međutim Carević je ponovo bio na visini zadatka.

90. minut - Sudija je odlučio da produži meč tri minuta

84. minut  - Odličnu kontru je imala Vojvodina, Ivanović je uposlio Vukanovića u petercu, međutim u pitanju je bio ofsajd.

81.  minut - Krenuo je hrabo ka golu Vojvodine Ognjen Mimović. Bukari mu je poslao loptu, ipak pomoćni sudija je digao zastavicu zbog ofsajda.

75. minut - Lazarević je prilikom duela udario Olanjinku, Novak Simović je odlučio da mu da žuti karton.

73. minut - Olanjinka je zalomio jednog  igrača Vojvodine, zatim je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali reagovao je Carević.

68. minut - Ponovo je lopta došla do Savićevića koji je asistirao Raduloviću.  On  je zatim odlučio da šutira, ali po ko zna koji put Omri Glazer je odlično intervencijom sačuvao gol crveno-belog tima.

66. minut  .- Nova šansa zaa Vojvodinu. Jako dobro su raspložene "lale", lopta je stigla do Savićevića koji se odlučio za šut, međutim defanzivci Zvezde su dobro reagovali.

58. minut- Vojvodina je nastavila u svom ritmu. Ponovo je Seri bio glavni akter akcije, uputio je odličan šut jedan od ponajboljih igrača "lala",  ipak opet je Glazer odbranio

57. minut - Seri je imao sjajan prodor, odlično je iskoristio svoju brzinu, potom je uposlio Radulovića koji nije mnogo razmišljao i odmah je uputio šut, međutim odbranio je Omri Glazer.

50. minut - Sada preti Vojvodina. Išao je Zukić po levoj strani, ubacio je potom loptu u peterac, ali niko od saigrača nije stigao do nje.

49. minut - Ozbiljna šansa za Crvenu zvezd! Katai je zalomio Koraća u stilu velikih fudbalskih majstora, zatim je uputio šut prem gol Vojvodine iz levog ugla, ali fenomenalno je intervenisao Carević

46. minut-  Počelo je drugo poluvreme

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

44. minut - Ponovo preti Vojvodina. Imali su odličnu akciju, lopta je stigla do Radulovića koji je šutirao, ipak samo korner za "lale".

40. minut - Nova opasnost po gol Glazera! Ivanović je pokušao glavom, ipak nije bio precizan mladi centarfor.

37. minut - Stamenić je dobio žuti karton zbog fauliranja Vukana Savićevića

34. minut - Najozbiljnija šansa do sada! Odličan prodor ofanzivca Vojvodine Serija koji je uputio snažan šut, ali zatresao je samo stativu igrač iz Obale Slonovače.

32. minut - Mladi napadač Crene zvezde Uroš Sremčević dobio je loptu u sredini šesnaesterca, ipak nije uputio dobar šut.

31. minut - Fudbaler Vojvodine Andrija Radulović je zaradio žuti karton zbog svađe sa glavnim arbitrom meča Novakom Simovićem.

27. minut  - Ponovo je Olanjinka pokrenuo napad Crvene zvezde, međutim Hvang je izgubio loptu koju je dobio od njega. Krenula je Vojvodina u kontru, ali Seri se nije dobro dobro snašao,. uspeo je brzo da ga pročita mladi defanzivac Crvene zvezde Ognjen Mimović!

20. minut - Odličan dupli pas Olanjinke i Stamenić, Nigerijac je potom pokuša da šutira, ali izborio je samo korner.

16. minut - Kapten Crvene zvezde Aleksandar Dragović dobio je žuti karton zbog grubog starta nad protivničkim igračem.

13. minut - Imao je veliku šansu Ivanović da dovede Vojvodinu u prednost! Šutira je s desne strane, ali odbio je Glazer loptu u korner.

12. minut - Ponovo preti Zvezda! Odlično se snašao Ivanić prošao bez problema pored Lazarević, uputio pas za Stamenića, ali nije se snašao repreznetativac Novog Zelanda!

11. minut - Prva ozbiljna prilika za Crvenu zvezdu! Imao je Mijailović prodor po levoj strani, a onda ubacio loptu u šesnasterac. Olanjinka je pokušao glavom, međutim bez uspeha, tom prilikom se sudario sa protivničkim defanzivce Giorbeldzeom.

Foto: Starsportphoto

 

 

9. minut - Još uvek bez pravih šansi na meču! Igra se najčešće na sredini terena, oba tima su jako oprezna

6. minut - Prvi prekršaj na meču! Faulio je štoper Vojvodine Korać igrača Crvene zvezde Mirka Ivanića. Zatim je Hvang izveo centaršut, ali reagovao je dobro defanzivac "lala" Crnomarković.

1. minut - Utakmica je počela

17.15-  Vladan Milojević pred Vojvodinu: -Vojvodina igra dobro, imaju samopouzdanja, naročito nakon dobrih igara u prethodnom periodu. Radi se o timu koji želi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dobru ekipu. Nismo obraćali previše pažnje na pojedinačne segmente njihove igre, već smo analizirali kompletnu igru. Što se nas tiče, imamo trening, postoje neki mali problemi, procenićemo situaciju nakon treninga 

17. 07 - Ovo neće biti poslednji meč ova tima u sezoni. Sastaće se u finalu Kupa Srbije koje je na programu 23. maja.

16.57 - Ovo je treći duel novosadskih i beogradskih crveno-belih ove sezone. U prethodna dva slavila je Crvena zvezda. Prvo na "Marakani sa 5:0,  a onda i u Novom Sadu sa 2:1.

16. 45 - Koeficijent na pobedu Crvene zvezde po mišljenju bukmejkera iznosi 1,40, a na trijumf Vojvodine kvota je 8, što se tiče remija koeficijent iznosi 4,70.

16.35 -  Glavni delioc pravde je Novak Simović, a njegovi pomoćnici su Nikola Đorović i Miloš Simović, dok će četvrti arbitar biti Stefan Jeknić. U VAR sobi sedeće Stanko Ostraćanin i Nemanja Petrović.

16.30 - Dobrodošli na naš blog posvećen meču Crvene zvezde i Vojvodine u Superligi Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Potez Siljanovske i dalje trese Grčku! Micotakis burno reagovao! Nazvao je manipulatornom, provokatorkom i šta sve ne!
"NEZAKONITO, NEDOZVOLJENO..."

Potez Siljanovske i dalje trese Grčku! Micotakis burno reagovao! Nazvao je manipulatornom, provokatorkom i šta sve ne!

Grčki premijer Kirijakos Micotakis izjavio je, povodom toga što nova predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova prilikom polaganja zakletve nije izgovorila reč "Severna" koja je sastavni deo ustavnog naziva te države, da je njen "provokativni izbor" da prekrši zvanični tekst svoje zakletve i da svoju zemlju nazove drugim imenom nezakonit i nedozvoljen.

13.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00