• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

20.04.2024

18:11

Na severu nema igla gde da padne! "Delije" napravile bakljadu i odložile početak derbija! (VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

Na severu nema igla gde da padne! "Delije" napravile bakljadu i odložile početak derbija! (VIDEO)

Podeli vest

Izabranici Vladana Milojevića imaju ogromnu podršku navijača protiv Partizana.

Tokom čitavog proleća fudbaleri Crvene zvezde imaju veliku podršku navijača. Bilo je tako i protiv, na papiru, manje atraktivnih rivala, a na današnjem 173. večitom derbiju na severnoj tribini nema igla gde da padne. 

"Delije" su rešile da poguraju svoje miljenike u jednoj od najvažnijih mečeva ove sezone. Veliki broj zastava prisutan je na svernoj tribini, a među po izlasku igrača na teren usledila je velika bakljada najvatrenijih pristalica. 

Zbog toga, početak utakmice kasnio je nekoliko minuta budući da se dim sa severne tribine spustio na teren i nije bilo uslova da meč počne u 18 časova. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kuno

pre 1 nedelju

Vise tuku zvezdini bacaci nego topovi na vezbi Vihor

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija