• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2023

06:23

"Delije" u šoku posle smene Ivanovića! Hvala, ali ne ide! Neozbiljno!

Starsportphoto

Crvena zvezda

"Delije" u šoku posle smene Ivanovića! Hvala, ali ne ide! Neozbiljno!

Podeli vest

Crvena zvezda i Duško Ivanović završili su saradnju nakon slabog starta nove sezone, a crveno-beli su ekspresno našli zamenu - Joanis Sferopulos bi trebalo da preuzme kormilo ekipe.

Duško Ivanović je manje od godinu dana sedeo na klupi Crvene zvezde, osvojio je dva trofeja - Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije, igrao finale ABA lige protiv Partizana i izgubio je u majstorici. U Evroligi je sa crveno-belima sezonu završio sa skorom 17-17.

S druge strane, Joanis Sferopulos je prethodni posao imao u ekipi Makabija iz Tel Aviva, gde je radio četiri godine pre nego što je otpušten, bio je četiri godine u Olimpijakosu gde je čak dva puta igrao finale Evrolige.

Naravno, navijači Zvezde su se odmah oglasili na društvenim mrežama, a mišljenja o smeni trenera su podeljena. Deo navijača je jedva dočekao, dok neki smatraju da je klub ishitreno reagovao sa smenom trenera.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 


"Hvala Duško za početak prošle sezone, ali jednostavno ne ide nikako", poručio je jedan navijač Zvezde na Tviteru.

 

 

 


"Delije" su zabrinute zbog smene trenera na početku sezone, ali smatraju ipak da je sad pravo vreme.

"Lepo je počelo, problemi krenuli već prošle sezone sa silnim porazima posle dvocifrenih prednosti. Bolje je seći na vreme, srećno Dušku, ali vreme je za drugo rešenje".

 

 

 

Navijači nisu očekivali smenu na klubu na startu sezone.

"Meni ovo posle svega jako veliki šok". 

 

 

Ima i onih koji se ne slažu sa odlukom čelnika kluba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mišljenje o smeni Ivanovića imaju i navijači Partizana.

"Navijam za Partizan, ali je ovo velika sramota, čovek je veliki trener. Možda je kriv zato što je tražio od Teodosića i Bjelice da igraju odbranu".

 

 

Zvezda je odluku o smeni trenera donela nakon slabog starta crveno-belih koji su vezali tri poraza u Evroligi - od Žalgirisa, Monaka i Virtusa  i to uoči "večitog" derbija protiv Partizana koji sledi iduće nedelje u najjačem takmičenju.

"KK Crvena Zvezda Meridianbet obaveštava javnost da Duško Ivanović više nije prvi trener našeg seniorskog tima. Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima, i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu", naveli su u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubitelj Kosarke

pre 6 meseci

Dosta je bilo da se ne ljubimo.Cemu se pojedini zahvaljuju,pa nije radio dzabe pa hvala.Taj nije bio dostojan tolike plate.pozdrav,cao

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Svako treće dete u Srbiji ima višak kilograma - Dečak pio sedam litara soka dnevno, roditelji podigli kredit da ga leče
Društvo

Svako treće dete u Srbiji ima višak kilograma - Dečak pio sedam litara soka dnevno, roditelji podigli kredit da ga leče

Dečak iz Odžaka pio je sedam litara soka dnevno, zbog čega je morao da bude lečen zbog prekomerne težine u Specijalnoj bolnici "Čigota" na Zlatiboru, otkriva direktorka ove ustanove dr Snežana Lešović. Da je situacija sa viškom kilograma kod mališana zabrinjavajuća, ukazuju zvanični podaci "Batuta" da je svako treće dete u Srbiji gojazno, a svako peto ima prekomernu težinu.

11.05.2024

09:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija