• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2023

17:30

Zvezda spremila paket karata - na Ligu šampiona za 9.000 dinara!

AP/Photo

Crvena zvezda

Zvezda spremila paket karata - na Ligu šampiona za 9.000 dinara!

Podeli vest

Online prodaja kreće 12. septembra, dok će na blagajnama ulaznice biti dostupne tek od 16.

Privode na Marakani poslednje pripreme pred početak evropske sezone koji je zakazan za 4. oktobar kada će Crvenoj zvezdi u Beogradu gostovati Jang Bojs. Zbog toga, čelnici srpskog šampiona spremili su paket ulaznica za Ligu šampiona čijom bi kupovinom navijači obezbedili svoje mesto na tribinama za sve tri utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona. 

Nadaju se u taboru srpskog šampiona da će na krilima velikog broja navijača ostaviti dobar utisak na terenu, ali i napraviti iskorak u odnosu na prethodna dva učešća u Ligi šampiona. Iz tog razloga crveno-beli su odlučili da paket ulaznica bude na raspolaganju po promo cenama kako bi protiv Jang Bojsa, RB Lajpciga i Mančester sitija najveći srpski stadion bio ispunjen do poslednjeg mesta. 

Online prodaja karata počinje 12. septembra i trajaće do 19. istog meseca, dok će na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" kupovina biti moguća od 16. septembra. 

"Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu naš klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24.

 
Cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće:
 
Sever/Jug – 9.000 dinara (8.500 onlajn)
Istok – 19.500 dinara (19.000 onlajn)
Zapad – 22.500 dinara (22.000 onlajn)
 
Za onlajn kupovine važe 500 dinara niže cene"
, navodi se u saopštenju Crvene zvezde. 

Iz tabora srpskog šampiona ističu zahvalnost zbog rekordne prodaje Premijum sezonskih karata i članarina za ovu sezonu, ali dodaju da prodaja Premijum karte nije završena, te da sa njom kupovinom navijači stiču pravo na prisustvo u mečevima Lige šampiona, Superlige i Kupu Srbije. 

Pre duela protiv Jang Bojsa koji će biti evropska premijera za Crvenu zvezdu u Beogradu, izabranici Baraka Bahara će u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona gostovati Mančester sitiju 19. septembra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi upozoravaju, Fico je samo početak, u opasnosti su svi koji se ne uklapaju u agendu koju promoviše Zapad!
Nimalo naivno

Rusi upozoravaju, Fico je samo početak, u opasnosti su svi koji se ne uklapaju u agendu koju promoviše Zapad!

Ruski političari i zvaničnici sugerišu da bi ukrajinske obaveštajne službe, uz ključnu podršku Zapada, mogle da stoje iza atentata na slovačkog premijera Roberta Fica. Oni upozoravaju kako je malo verovatno da će ovo biti poslednji slučaj ove vrste i da su svi koji se ne uklapaju u agendu koju promoviše Zapad verovatna meta - nebitno na kojoj poziciji se nalazili!

17.05.2024

08:34

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija