• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2024

10:32

Srbija veruje u jedinstvo Zapadnog Balkana! Preoblikovali smo državu u poslednjih 12 godina! (VIDEO)

Informer

Live TV

Srbija veruje u jedinstvo Zapadnog Balkana! Preoblikovali smo državu u poslednjih 12 godina! (VIDEO)

Podeli vest

Član GO Srpske napredne stranke Zoran Babić i član GO Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović gostovali su u "Info jutru" televizije Informer. Govorili su na temu budućnosti Srbije, ekonomiji, opoziciji...

Babić kaže da je srbija pokazala da veruje u jedinstvo Zapadnog Balkana.

- Izuzetno je važno što je predsednik Vučić juče bio u Kotoru. Mislim da je cela organizacija trebala da ide ka tome da se on ne pojavi, kako bi se Srbija prikazala kao izolovana zemlja. U Kotoru smo pokazali da verujemo u jedinstvo Zapadnog Balkana. Mnogo je važno da nastavimo da gradimo našu državu. Treba da se okrenemo samo sebi. Svako mesto u Srbiji treba da bude jedan mali Beograd na vodi. Sramotno je da neko kaže da je odlično što će Vučića pritisnuti. Takvo političko delovanje je jezivo. Zbog toga i imaju takvu podršku i beže od izbora. Ovo je trenutak kada moramo da se držimo zajedno - ističe Babić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ibro Ibrahimović

Ibrahimović poručuje da je ova vlast preoblikovala Srbiju u proteklih 12 godina.

- Sloboda izražavanja je, kao i svaka sloboda, povezana sa odgovornošću. Mi, kao javne ličnosti možemo da trpimo uvrede, ali pretnje moramo da osudimo. Atentat na Fica pokazuje da i ove pretnje koje su izrečene Vučiću mogu da se ostvare. Moramo znati da ekonomskog rešenja nema bez Evropske unije. Mi smo preoblikovali Srbiju u poslednjih 12 godina, saobraćajno i infrastrukturno. Mnogo potcenjujemo sve što se ovde uradilo, a zapravo svako ko dođe u Srbiju bude iznenađen nekim novim projektom. Treba da gradimo mostove i na istoku i na zapadu. Srbija je iznad svega - rekao je Ibrahimović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sastanak ministara odbrane Srbije i Azerbejdžana u Bakuu (FOTO)
Politika

Sastanak ministara odbrane Srbije i Azerbejdžana u Bakuu (FOTO)

Ministar odbrane Bratislav Gašić sastao se danas u Bakuu sa ministrom odbrane Republike Azerbejdžan general-pukovnikom Zakirom Hasanovim, u okviru zvanične posete toj zemlji. Teme današnjeg sastanka bile su saradnja u oblasti odbrane i konkretni koraci za njeno unapređenje, kao i aktuelna političko-bezbednosna situacija. Razgovor ministara odbrane Srbije i Azerbejdžana, u prisustvu delegacija dve zemlje, održan je posle svečanog dočeka uz počasni stroj Garde i intoniranja himni.

14.06.2024

16:34

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija