• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.01.2024

23:35

Au! Zbog ove Putinove najave Ukrajina neće spavati! Najgori strahovi upravo su postali stvarnost! "Ovo imam na umu..."

Shutterstock/printscreen/ap

Vesti

Au! Zbog ove Putinove najave Ukrajina neće spavati! Najgori strahovi upravo su postali stvarnost! "Ovo imam na umu..."

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je tokom današnjeg susreta sa pripadnicima ruske vojske u bolnici Višnjevski višestruko povećanje proizvodnje naoružanja.

- Već sam rekao, videli smo višestruko povećanje količine proizvedenog naoružanja. Kada govorim o industriji i o rastu industrijske proizvodnje, to imam i na umu. Ali ne samo to - rekao je Putin i ukazao da je jedna trećina privrednog rasta ostvarena oslanjanjem na civilni sektor, prenosi TASS.

Putin je naglasio da su stabilnost finansijskog i ekonomskog sistema i realnog privrednog sektora veoma važni, "verovatno najvažniji".

Ruski predsednik Vladimir Putin je izrazio uverenje da Zapad neće uspeti u pokušajima da uništi Rusiju.

- Suština problema nije u Ukrajini, već u onima koji pokušavaju da unište Rusiju pomoću Ukrajine. Neće uspeti. To je apsolutno isključeno. Mislim da svest o tome postepeno raste na Zapadu - poručio je Putin.

On je obećao je da zvanična Moskva neće odustati od svojih pozicija, iako ne želi da se bori u nedogled.

- Nemamo želju da se borimo na neodređeno vreme, ali ni nećemo odustati od svojih pozicija - rekao je ruski predsednik tokom susreta sa vojnim osobljem u bolnici Višnjevski.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija