• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2023

10:58

Velika klopka i nezapamćen masakr! Putin otkrio šta se desilo na Dnjepru! "Krenuli su ka Krimu..."

AP/Twitter printscreen

Vesti

Velika klopka i nezapamćen masakr! Putin otkrio šta se desilo na Dnjepru! "Krenuli su ka Krimu..."

Podeli vest

Što se tiče situacije na levoj obali Dnjepra, Oružane snage Ukrajine objavile su kontraofanzivu, ali ništa nisu uspeli. rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.

- Poslednji pokušaj je bio da se probiju na levu obalu Dnjepra i krenu ka Krimu.  Kao rezultat toga, Kijev je koncentrisao artiljerijske udare na uski deo obale, a ruska vojna komanda je odlučila da povuče osoblje u šumski pojas kako bi izbegla gubitke - rekao je Putin.

Kako je saopštio ruski predsednik Vladimir Putin, ukrajinski vojnici su izašli na obalu, ali su pretrpeli i trpe ogromne gubitke.

I same Oružane snage Ukrajine tvrde da je to „put u jednom smeru“, rekao je Putin, jer ih gađaju dronovi i drugo oružje.

Podsetimo, Nikolaj Larin, kolumnista ukrajinskog lista Dumskaja, izjavio je prošle nedelje da rukovodstvo Oružanih snaga Ukrajine čini zločin slanjem trupa da pređu Dnjepar. 

- Mornari prelaze reku improvizovanim sredstvima, a većina ih strada na putu do obale. Oni koji su preživeli i prešli na kraju budu razoreni sa svim što ima u ruskom arsenalu. Odatle se ranjenici ne izvlače. Ljudi se jednostavno stalno bacaju preko reke – talas za talasom - kaže kolumnista.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija