• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.10.2023

13:39

(HOROR VIDEO) Turci objavili snimak terorističkog napada! Strašne scene iz Ankare munjevito se šire mrežama!

Informer

Vesti

(HOROR VIDEO) Turci objavili snimak terorističkog napada! Strašne scene iz Ankare munjevito se šire mrežama!

Podeli vest

Jaka eksplozija odjeknula je u Ankari, u neposrednoj blizini zgrade turskog ministarstva unutrašnjih poslova, a turske vlasti saopštile su da se radi o terorističkom napadu.

Jedan terorista razneo se bombom u blizini zgrade ministarstva unutrašnjih poslova u Ankari, dok je drugi neutralisan, rekao je ministar Ali Jerlikaja.

Trenutak eksplozije pred zgradom ministarstva zabeležila je sigurnosna kamera na obližnoj zgradi.

 

 

Ulice u rejonu Kizilaj su zatvorene, a na njih je izašlo i predsedničko obezbeđenje, javlja dopisnik Sputnjika iz Ankare.

Dvojica terorista prišla su zdanju ministarstva u automobilu u pokušaju da izvedu teroristički akt, rekao je ministar.

Turski mediji navode da je jedan napadač bio naoružan raketnim bacačem, i on je neutralisan, dok se drugi razneo kao bombaš-samoubica. Prema njihovim navodima, u zgradu parlamenta, koja se nalazi u blizini, nakon eksplozije se ne može ni ući niti iz nje izaći. Kako navodi list, trebalo je da poslanici danas nastave rad posle letnje pauze.

 

 

Na terenu su trenutno kontradiverzione ekipe, a policija proverava da li u blizini ima i opasnosti od drugih eksplozivnih naprava, te kontroliše automobile.

U napadu su lakše ranjena dvojica pripadnika ministarstva, javlja dopisnik Sputnjika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija