• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

30.05.2023

07:56

JOŠ JUČE NAJAVIO MASOVNI NAPAD NA MOSKVU?! Ovo je Rusima poručio šef ukrajinskih špijuna! "Nećete dugo čekati..."

youtube.com/printscreen

Vesti

JOŠ JUČE NAJAVIO MASOVNI NAPAD NA MOSKVU?! Ovo je Rusima poručio šef ukrajinskih špijuna! "Nećete dugo čekati..."

Podeli vest

Šef obaveštajne službe Ukrajine Kirilo Budanov najavio je juče da Ukrajinci neće dugo čekati na odgovor nakon serije ruskih raketnih napada na Kijev.

Budanov je rekao da ti napadi nisu uspeli da zastraše ljude u glavnom gradu Ukrajine.

Ukrajinski zvaničnici su ranije saopštili da su sve rakete oborene i da nema izveštaja o žrtvama.

Međutim, ostaci presretnutih projektila pali su u stambene oblasti u centru Kijeva. Jutrošnji napadi usledili su nakon dve noći teških napada dronovima.

Kijev je ovog meseca pretrpeo 16 vazdušnih napada.

Poslednji napad je bio neobičan po tome što se dogodio tokom dana i izgleda da je gađao centar grada, dok su drugi udari na Kijev u maju bili noću i ciljali su ključnu infrastrukturu ili protivvazdušnu odbranu na periferiji.

Budanov je istakao da želi da stavi do znanja pristalicama Rusije da Kijev nije pokolebao napad i da su posle njega nastavili da rade.

- Svi koji su pokušali da nas zastraše, sanjajući da će to imati nekog efekta, vrlo brzo ćete se pokajati. Nećete dugo čekati na naš odgovor - dodao je on u saopštenju koje je objavilo ukrajinsko Ministarstvo odbrane.

Podsetimo, veliki broj eksplozija u Moskvi i Podmoskovlju odjeknule su tokom masovnog napada dronova u jutarnjim časovima 30. maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mapko

pre 11 meseci

To je onaj Budanov koji je pre nekoliko dana javno pred tv ekranima objasnio kako treba likvidirati preko tri miliona Rusa sa krimsko polaostrovo, sto znaci da je zlocinac javno saopstvio da se zalaze za genocid nad zenama, decama, muskarcima i starcima. Ovaj zlocinac ima vrlo kratak rok trajanje.

milan lala

pre 11 meseci

Ovo cim se fali i preti ovaj banderovac je cist terorizam , no ono sto on izgleda nezna je to da ce ga Rusi kad tad naci i kazniti.

Izbori 2024

Vesti

Nemac udario na RS! Šmit optužio Milorada Dodika da "aktivno podriva" BiH!
Politika

Nemac udario na RS! Šmit optužio Milorada Dodika da "aktivno podriva" BiH!

Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat, podneo je Savetu bezbednosti najnoviji šestomesecni izveštaj u kojem je, između ostalog, optužio Republiku Srpsku, predvođenu predsednikom Miloradom Dodikom da "aktivno podrivaju državu BiH, njene nadležnosti i institucije, a time i Dejtonski sporazum".

14.05.2024

14:05

Petković: Kurtiju ne smeta nacističko nasleđe Džafera Deve, ali ima problem sa srpskom kulturom i glumcima!
Politika

Petković: Kurtiju ne smeta nacističko nasleđe Džafera Deve, ali ima problem sa srpskom kulturom i glumcima!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, nakon što su kosovske vlasti zabranile da pozorišna oprema neophodna za izvođenje predstave “Knjiga o Milutinu” Zvezdara Teatra bude prevezena na Kosovo, da kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju ne smeta nacističko nasleđe Džafera Deve, ali zato ima problem sa srpskom kulturom i glumcima.

14.05.2024

13:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija