• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

20.07.2023

10:10

Traje bukvalno minut! Ova vežba će vam popraviti držanje za tren oka (VIDEO)

TikTok/motivationaldoc

Zdravlje

Traje bukvalno minut! Ova vežba će vam popraviti držanje za tren oka (VIDEO)

Podeli vest

Sve što vam je potrebno za izvođenje ove vežbice jeste jedan zid.

 

@motivationaldoc

Do This 1 Minute Everyday and Fix Your Posture! Dr. Mandell ♬ original sound - Motivationaldoc

 

Da li zbog ubrzanog načina života ili možda posla kojim se bave, mnogi ljudi imaju problem sa držanjem, pa često budu pognuti i zgureni.

Međutim, čak i da se svesno trudite da ispravite leđa, ne možete baš uvek da ih držite kako treba, da se ponovo vratite u pognuti položaj.

Ipak, postoji jedna brzinska vežbica, koja će vam, ukoliko je svakodnevno primenjujete, pomoći da zadržite uspravan položaj. 

Sve što je potrebno jeste da nađete prazan zid, da uz njega priljubite zadnjicu, donji deo leđa, a potom i ostatak kičme, kao i glavu. Ruke postavite pod uglom od 90 stepeni, vodeći računa da i one budu priljubljene uz zid. 

Ovu vežbicu je svojim pratiocima na društvenoj mreži TikTok predložio doktor Mandel, koji ističe da ne treba da se brinete ukoliko vam ruke "beže" od zida, ali da treba da ih držite što bliže njemu. 

Ruke potom lagano pomerajte gore dole i u ovom položaju je potrebno da budete jedan minut. 

Kako je on to objasnio možete pogledati u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija