• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.10.2023

10:35

Vratio se iz mrtvih! Priča od koje će vam se dići kosa na glavi - Čovek je umro na operacionom stolu i tvrdi da je video Boga (VIDEO)

printskrin You tube

Zanimljivosti

Vratio se iz mrtvih! Priča od koje će vam se dići kosa na glavi - Čovek je umro na operacionom stolu i tvrdi da je video Boga (VIDEO)

Podeli vest

Iskustva ljudi koja vas teraju da se zapitate, da li zaista postoji neka viša sila i vredi li plakati za voljenima kada napuste ovaj svet.

Skot Dramond, sada u kasnim šezdesetima, imao je samo 28 godina kada je iščašio palac u nesreći na skijanju i trebao je da se podvrgne rutinskoj operaciji kako bi sanirao povredu.

Ali, jedna od medicinskih sestara u operacionoj sali napravila je propust tokom operacije i on se prisetio kako je vrištala "Ubila sam ga!" dok je trčala iz sobe.

Govoreći za Prioritize Your Life, on je rekao da je sledeće čega se seća bio nekakav čudan osećaj u ruci, i odjednom je lebdeo iznad svog tela gledajući dole na operacioni sto.

Foto: Shutterstock

 

 

- Gledao sam svaki šav koji mi je stavljen na palac - rekao je.

Skot se takođe prisetio osećaja prisutnosti pored njega. Gledajući unazad, Dramond je uveren da je osoba s njim bila Bog. Bezlično biće zatim je prenelo Skota na polje puno veličanstvenog cveća, piše "Unilad".

- Stajao sam u polju gde je osoba koja je bila sa mnom bila odmah do mene, ali nisam mogao da je vidim. Pogledao sam ulevo i tamo su bila neka visoka stabla, i sećam se da su to bila stabla najneobičnijeg izgleda, imala su dugačko deblo s lišćem na vrhu, i bilo ih je puno. Zatim desno od toga, bilo je poljsko cveće, prekrasno poljsko cveće, i bilo mi je do struka. I samo se sećam da sam gledao i video kako je cveće bilo lepo, jer nešto u čemu stvarno uživam je rad u dvorištu i vrtu i upravo sam se setio da su žive boje bile veličanstvene. Sledeće što sam shvatio je da osoba koja me dopratila tamo više nije bila onde i da sam bio sam, ali bilo je tako mirno.

 

 

Kada je stigao do oblaka, jedna se ruka provukla do njega i rekla mu:

- Još nije tvoje vreme, imaš još stvari koje treba da uradiš.

Dok se ruka povlačila natrag u oblak, Skot je bio povučen nazad u sopstveno telo i video je kako leži na operacionom stolu. Tada je Dramond znao da mora učiniti nešto bolje sa svojim životom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vitkovac i Simonović nemaju dilemu: Sada sve zavisi od Zvezde!
Košarka

Vitkovac i Simonović nemaju dilemu: Sada sve zavisi od Zvezde!

Bivši košarkaši večitih Marko Simonović (37) i Čedomir Vitkovac (41) smatraju da su crveno-beli u ogromnoj prednosti posle vođstva 2:0 u finalnoj seriji regionalne lige i da bi u nedelju (20.30) u trećoj utakmici mogli da završe čitav posao, pogotovo ako ponove igru u odbrani iz drugog susreta.

17.05.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija