• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2023

13:55

Otkriveno koliko para zarađuje Del Boj iz popularnih "Mućki"! Cifra od koje boli glava

Printscreen You Tube BBC Comedy Greats

Zanimljivosti

Otkriveno koliko para zarađuje Del Boj iz popularnih "Mućki"! Cifra od koje boli glava

Podeli vest

Glumac Dejvid Džejson (83), koji se proslavio ulogom legendarnog Dela Boja u seriji "Mućke" , koja se emitovala od 1981. do 1991. godine, uspeo je da se obogati zahvaljujući ulozi koja mu je promenila život.

 

 

Del Boj, lik kojeg je tumačio, doprineo je njegovom finansijskom uspehu, a zatim je započeo sopstveni posao.

Njegova firma, Peglington Productions (ranije poznata kao David Jason Entertainments Limited), zaradila je prošle godine 803.108 funti u gotovini i imovini, kako su pokazali dokumenti Companies Housea. Godinu dana ranije, kompanija je platila porez od 402.830 funti, a prihod glumca za prethodne dve godine iznosio je čak 2.1 milion funti, preneo je The Sun.

Kao što je Del Boj nekada izjavio - "Postaću milioner".

Glumac je poput svog televizijskog alter ega vrlo preduzimljiv u stvarnom životu, iako su njegove poslovne aktivnosti mnogo običnije od onih koje je izmišljao njegov omiljeni TV junak.

S obzirom na česte reprize serije "Mućke", Dejvid zarađuje honorar, kao i od svojih televizijskih, pozorišnih i drugih javnih nastupa. Njegovi memoari "Del of a Life: Lessons I've Learned" iz 2020. godine postigli su veliki uspeh, a čak iznajmljuje svoj helikopter, kako navodi britanski list.

Tu postoji još jedna zanimljivost - glumac je otkrio da su režiseri i producenti na audiciji za "Mućke" prvobitno mislili da će on glumiti dedu u seriji, a ne Dereka Trotera, jer je pre toga igrao mnogo starijih likova. Međutim, njegova želja bila je da tumači lik Del Boja i to mu se i ostvarilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija