• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

11:11

LEPA VEST! Uskoro nastavak serije "Vesele sedamdesete" (VIDEO)

Printscreen You Tube Netflix

Zanimljivosti

LEPA VEST! Uskoro nastavak serije "Vesele sedamdesete" (VIDEO)

Podeli vest

Ako ste voleli američku seriju "Vesele sedamdesete" i pratili sve njene reprize na domaćim televizijama, obradovaće vas vest da uskoro možete da očekujete i nastavak!

Popularni serijal, 20 godina kasnije, pod imenom "Devedesete", prati ćerku Erika i Done, ali okuplja i staru glumačku ekipu.

U leto 1995. godine ćerka Erika i Done, Leja, dolazi kod babe i dede u posetu.

Kiti i Red, Erikovi roditelji, i dalje žive u istoj kući u Viskonsinu. I dok deda gunđa da će dolazak unukinih drugara poremetiti njihov mir, baba se raduje jer će kuća i čuveni podrum ponovo biti puni.

- Osećao sam nostalgiju kad sam se vratio na set. Video sam sve ljude koji su činili "Vesele sedamdesete" i bilo je baš neobično - rekao je Ešton Kučer za magazin "Varajeti".

U serijalu se pojavljuju i Erik (Tofer Grejs) i Dona (Lora Prepon), ali i Ešton Kučer, Mila Kunis i Vilmer Valderama iz originalne glumačke postave. Njima će se pridružiti i neka nova lica, Kali Houp Haverda, Ešli Ofderhejde, Mejs Koronel i Maksvel Ejsi Donovan.

Premijerno prikazivanje serije najavljeno je za 19. januar 2023. godine na "Netfliksu".

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija