• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

07.04.2024

12:50

Niste svesni koliko ovaj pas prezire ustajanje ujutru! U sekundi se pretvara u pravu, malu zver! (VIDEO)

Instagram Printscreen/eddieonwheels

Ljubimci

Niste svesni koliko ovaj pas prezire ustajanje ujutru! U sekundi se pretvara u pravu, malu zver! (VIDEO)

Podeli vest

Kada vlasnica ovog psa pozove da idu u šetnju, blago rečeno, protestuje i ne želi da se pomeri iz kreveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lisa Mattuchio (@eddieonwheels)

 

Ukoliko ste pomislili da samo pojedini ljudi ne vole rano ustajanje, veoma ste se prevarili. Mnoge životinje vole da imaju svoj duži "san za lepotu", a jedna od njih je i ovaj neodoljivi ljutko, pas Edi. 

Edi je postao popularan na društvenim mrežama, upravo zbog toga što voli da ostaje duže u krevetu, a svoje nezadovoljstvo zbog "nevoljnog" buđenja ispoljava na veoma bučan i agresivan način.

- Edi, svi čekaju da idu u šetnju dušo. Znam, ali zadržavaš celu kuću. Čekaju oko sat vremena, kasno je, je l možeš da ustaneš? Pa, ne možemo da idemo bez tebe, ne možeš da propustiš porodičnu šetnju. Ok, u redu. Čujem da ti krči stomak, znam da si gladan. Dakle ne želiš da ideš? U redu druže - govorila je Edijeva vlasnica, dok je on režao i na kraju i zabio njuškicu u krevet.

Pevačica Demi Lovato se takoreći poistovetila sa ovim mališom, pa je ostavila i komentar:

- Ja sam Edi. Edi je ja.

Foto: Instagram Printscreen/ eddieonwheels

pas edi i Demi Lovato

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija