• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

14.08.2023

22:00

Bilo je bezobrazno i razmaženo! Ušao je u vezu sa ženom koja ima dete, pa zbog ovoga raskinuo

freepik

Ljubav

Bilo je bezobrazno i razmaženo! Ušao je u vezu sa ženom koja ima dete, pa zbog ovoga raskinuo

Podeli vest

Jedan muškarac je otkrio da je ostavio srodnu dušu, jer nije mogao da prihvati njeno dete.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je otkrio da uprkos ljubavi koju oseća prema jednoj ženi, nije mogao da ostane sa njom, zbog njenog deteta.

- Bio sam u vezi sa ženom koja ima dete iz prvog braka. Dete nije ništa krivo što se rodilo, ali nisam jednostavno mogao da prihvatim da je tu, plus što je bilo bezobrazno, razmaženo i u nekim momentima nepodnošljivo. Nju sam jako zavoleo i ona mene i jako boli što se sve poklopilo između nas, a opet ne možemo da budemo zajedno i da budemo srećni. Našao sam svoju srodnu dušu, ali uzalud. Život je surov - napisao je ovaj čovek, a onda su usledili komentari:

Foto: Shutterstock

veza

- Zaljubljenost posle par godina prođe. I tada sve što vam nije smetalo i sve mane partnera isplivaju na videlo. Što više trpite, sve ćete više biti isfrustriraniji. Za brak treba birati i glavom, a ne samo srcem. Neko prosto nije sposoban da uvek bude na drugom mestu. Ako toj osobi rođeno dete nije na prvom mestu, utoliko gore, jer šta će biti sa mnom i sa našom zajedničkom decom? Ne kažem da nikad ne bih bila sa muškarcem koji ima dete, ali sigurno da ne težim tome.

- Svi nešto osuđuju ovo, a mislim da su licemerni. Trebalo bi da se tuđe dete prihvati i voli kao svoje, a to mogu samo veliki ljudi, ja im se divim i cenim ih. To bi trebalo da bude normalno. Ali ni sama nisam sigurna da bih mogla da stupim u takvu vezu.

- Ne mislim da su to isfolirani likovi koji kao mnogo vole, kao što je neko rekao u komentarima. Naravno da prava ljubav treba da savlada mnoge prepreke, ali dete iz prvog braka nekog od partnera, može da bude i nepremostiva prepreka ako je bezobrazno kao malo, a tek šta onda može da radi kad poraste. Stavite se na mesto ove osobe, zamislite da provodite život sa detetom koje vas posmatra sa mržnjom i možda i radi sve da vas se reši. Nikad nisam bila u ovakvoj situaciji, a ne bih ni želela.

Meni je ovo bez veze. Da se zavolite, misliš da ti je srodna duša, a ne možeš da prihvatiš njeno dete koje je, da, zamisli, dete. Mislim, ne znam…

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!
Društvo

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!

Posle niza napada na nastavnike u školama Vlada je prihvatila je zahtev prosvetnih radnika da se promeni Krivični zakonik kako bi nasilje nad prosvetarima bilo tretirano kao na advokate i kažnjen i zatvorom. To bi značilo da za maltretiranje nastavnika učenici stariji od 16 godina mogu biti krivično odgovorni, dok za đake mlađe od 14 godina odgovornost će snositi roditelji!

18.05.2024

09:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija