• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2023

11:00

Karmen Elektra i bez šminke izgleda kao avion! Neverovatna transformacija glumice - ribetina u šestoj deceniji (FOTO)

EPA Images

Moda i lepota

Karmen Elektra i bez šminke izgleda kao avion! Neverovatna transformacija glumice - ribetina u šestoj deceniji (FOTO)

Podeli vest

Glumica i model Karmen Elektra (51) , koja se proslavila ulogom u kultnoj seriji "Čuvari plaže", uslikana je bez šminke u Los Anđelesu.

Na fotografijama Karmen Elektra je delovala izgubljeno dok je sedela na pragu svoga doma. Nekadašnja zvezda serije "Čuvari plaže" na sebi nije imala šminku, a mnogi su se složili da izgleda neverovatno u šestoj deceniji života.

Bila je bez šminke i raščupana, obučena u običnu majicu i farmerke. Na majici je pisalo Guns and Roses, a odabrala je sivo-crne maskirne pantalone. 

 

Glumica i manekenka je oduvek izgledala blistavo i činilo se da joj godine ne mogu ništa. Publika ju je upamtila po ulozi u seriji "Baywatch" ali i po prelepom osmehu i izvajanoj figuri.

Već 20 godina neguje kožu na isti način

Otkrivanje proizvoda za negu koji odgovaraju vašoj koži često može da bude zastrašujući zadatak, ali kada pronađete savršenu kombinaciju, trebalo bi da je dosledno koristite. Zvezda američke komedije "Get Over It" otkrila je da godinama upražnjava istu rutinu lepote.

 

 

- Negujem kožu na isti način već 20 godina. Bila sam i ostala fokusirana na hidratantno uklanjanje šminke, serum hijaluronske kiseline i duboku hidratantnu kremu za lice, prepunu visokokvalitetnih sastojaka. Ovo dosledno ponašanje mi je zaista pomoglo da moja koža ostane zdrava i sjajna i da izbegnem hirurške zahvate - rekla je ona.

Ne pije kafu

Prema Elektri, potpuno odustajanje od kofeina bio je jedan od najboljih izbora koje je napravila kako bi održala mladalački izgled i sačuvala svoju kožu.

- Pokušavam da se držim podalje od svih stvari koje mogu da oštete moju kožu, a među njima je i kofein. Uopšte ga više ne konzumiram - rekla je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!
Društvo

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturama od devet do 24 stepena, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

16.05.2024

07:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija