• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

09:00

Dnevni horoskop za subotu 13. januar! Rakovi započinju privatni biznis, Jarčevima je potrebna pažnja, a evo ko treba da se čuva infekcije grla

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 13. januar! Rakovi započinju privatni biznis, Jarčevima je potrebna pažnja, a evo ko treba da se čuva infekcije grla

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a Mesec se nalazi u Vodoliji, tako da donosi pozitivan preokret za znakove kao što su Vodolije, Vage i Blizanci.

OVAN

LJUBAV: Imaćete neodoljivu potrebu da napravite promenu. POSAO: Mnogo aktivnosti i napredak na planu posla. Pratiće vas srećne okolnosti. ZDRAVLJE: Neuredna ishrana šteti vašem stomaku.

BIK

LJUBAV: Vaša hedonistička priroda je ekstremno izražena u ovom periodu i svako kome se dopadate može to da iskoristi da vas osvoji. POSAO: Dobar odnos sa kolegama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Oporavljaćete se od glasina koje su narušile harmoniju u vašoj vezi. POSAO: Uvek se trudite da budete korisni i rad vam ne pada teško. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Mogli biste da budete pomalo neosetljivi, što za vas nije karakteristično. POSAO: U povoljnom ste periodu za započinjanje privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Vrlo je verovatno da se ništa značajno neće desiti. POSAO: Izvestan uspeh u administrativnim i logističkim stvarima, kao i mogući novčani dobitak. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Mogući su neprijatni događaji u vezi, zahlađenje u odnosu ili nedostatak prilika za ljubav. POSAO: Ne očekujte bitne događaje u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Nestabilan ljubavni život, posebno za one koje su u braku ili žive sa partnerom. POSAO: Moguć je priliv novca i uopšte poboljšanje u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Razmazićete se zbog brojnih prilika koje će se nuditi. POSAO: Odluke koje sada donosite imaće dugoročan uticaj na vaše finansije. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

STRELAC

LJUBAV: Vi ste optimistični i uvek spremni za akciju. Treba vam neko ko ceni baš te osobine. POSAO: Mogli biste lako da ostvarite ono što želite na planu karijere. ZDRAVLJE: Upale.

JARAC

LJUBAV: Želite nekog ko će prepoznati da i vi, sa svojim stoičkim držanjem, čeznete za ljubavlju i pažnjom. POSAO: Bićete možda preduzimljiviji nego što nadređeni očekuju. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete imati prilika za ljubav niti ćete se previše fokusirati na ovu oblast života. POSAO: Moguće je da ćete doživeti finansijski uspeh koji će vas ohrabriti. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete biti suviše obuzeti obavezama da biste se bavili ljubavnim životom. POSAO: Suočićete se sa nekim nepredviđenim okolnostima. ZDRAVLJE: Zubobolja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Otac male Angeline ubijene u "Ribnikaru" poručio: Dobročinstva se čine u tišini! Ovako nam je Šapić od prvog dana svima pomagao!
Društvo

Otac male Angeline ubijene u "Ribnikaru" poručio: Dobročinstva se čine u tišini! Ovako nam je Šapić od prvog dana svima pomagao!

Anđelko Aćimović, otac ubijene devojčice Angeline, učenice OŠ "Vladislav Ribnikar", za medije je ispričao, nakon tragičnog događaja 3. maja prošle godine, kada je u toj školi učenik K.K. ubio devetoro učenika i čuvara, tadašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić među prvima pružio pomoć i to, kako je istakao, u tišini, kako se dobra dela i čine, iako su ga javno mesecima nakon toga napadali zbog navodnog nereagovanja.

18.05.2024

17:34

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja
Društvo

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja

U narednih nekoliko godina u Beogradu će biti izgrađeno ili rekonstruisano šest muzeja, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali koji je sa ministrom kulture Nikolom Selakovićem kod zgrade stare Glavne železničke stanice predstavio nove muzeje koji će biti izgrađeni ili rekonstruisani u Beogradu.

18.05.2024

16:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12