• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

15:40

Ovi horoskopski znaci pronalaze utehu u hrani! Otkrijte da li ste među njima

Shuterstock

Horoskop

Ovi horoskopski znaci pronalaze utehu u hrani! Otkrijte da li ste među njima

Podeli vest

Neki horoskopski znaci su posebno skloni tome da u stresnim periodima pronalaze utehu u hrani.

Hrana daje osećaj emotivne sigurnosti i zadovoljstva na jedinstven način. Zbog toga, u vremenima emocionalnih previranja ili u stresnim periodima,  mnogi u njoj pronalaze utehu.

U tome prednjače ovi znakovi Zodijaka:

Ovan

Ovnovi svemu pristupaju sa strašću i zadovoljsvom, pa tako i hrani. Kada se osećaju neraspoloženo Ovnovi posežu za dobrim obrokom kao tajnim oružjem koje će im popraviti raspoloženje.

Ovan uživa da eksperimentiše sa novom kuhinjom. Kada jedu van kuće Ovnovi traže restorane koji nude jedinstvena i raznolika jela,  jer to njihovom iskustvu dodaje dašak uzbuđenja. Za Ovnove je isprobavanje nove hrane kao da su krenuli na novo gastronomsko putovanje.

Foto: Shuterstock

 

 

Bik

Ovaj znak prema hrani ima poseban odnos. Ukusna večera  je za Bika način da se oraspoloži kada je loše volje. Bikovi su hedonisti koj znaju da hrana može da umiri dušu.

Tako da oni nikada ne beže od toga da se počaste ukusnom poslasticom. Bikovi veoma cene finu kuhinju. Za njih je hrana način opuštanja i znak da brinu o sebi na pravi način.

Foto: Shuterstock

 

 

Vaga

Ovaj šarmantni horoskopski znak tačno zna kako da pronađe ravnotežu i sreću kroz hranu. Vage imaju prefinjen ukus i cene finije stvari u životu, uključujući odličnu kuhinju.

Njihova ljubav prema estetici čini svako jelo prijatnim iskustvom za njihova čula.

Kada doživljavaju emocionalni stres ili se osećaju loše, kuvanje postaje aktivnost koja Vage čini srećnim. Osećaju se opušteno kada se počaste ukusnom hranom, jer to unosi harmoniju u njihove umove i duše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31