• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

14.07.2023

10:00

Stiže mlad Mesec u Raku! 17. jul je ključan - novi početak za 3 horoskopska znaka

unsplash.com

Horoskop

Stiže mlad Mesec u Raku! 17. jul je ključan - novi početak za 3 horoskopska znaka

Podeli vest

Pred nama je važan astrološki period, a to je mlad Mesec u Raku (17. jul), koji simbolizuje novi početak.

U astrologiji, mlad Mesec predstavlja početak novog ciklusa i simbolizuje vreme za sveže početke, postavljanje namerama i osvežavanje energije.

Kada se mlad Mesec odvija u znaku Raka, to donosi posebnu emotivnu i intuitivnu atmosferu. Raku je vodeni znak koji je povezan s domom, porodicom, emocionalnom sigurnošću i intuicijom. Stoga, ovaj period može biti posebno naglašen u tim područjima.

Dublje emocije

Mlad Mesec u Raku naglašava potrebu za povezivanjem s emotivnim stanjima i dubljim osećajima. To može biti vreme kada se možete više fokusirati na svoje unutrašnje stanje i potrebe, ali i razmotriti svoje emotivne veze i odnose s porodicom i bliskim osobama.

Ova faza takođe može doneti naglasak na potrebu za stvaranjem emotivne sigurnosti i zaštitom sebe i svojih voljenih. Možda ćete osećati potrebu da se vratite svom domu, povežete se s porodicom ili stvorite sigurno i harmonično okruženje za sebe.

Foto: Shutterstock

Mlad Mesec u Raku 17. jula

 

Naglašena intuicija

Intuicija je takođe pojačana tokom ovog perioda. Možda ćete primetiti da ste više povezani s vlastitim unutrašnjim glasom i instinktima. Ovo je dobar trenutak da se obratite pažnju na svoju intuiciju i da je iskoristite kao vodič za donošenje odluka.

Kao i kod svakog mladog Meseca, ovo je vreme za postavljanje namera i ciljeva za budućnost. Razmislite o tome šta želite da postignete u svom emocionalnom životu i porodičnim odnosima. Koristite ovu fazu kao priliku za osvežavanje i usmeravanje svoje energije ka ostvarenju tih ciljeva.

Mlad Mesec u Raku će biti povoljan za Rakove, Škorpije i Ribe.

RAK

Ovo je vreme donošenja dobrih odluka. Ukoliko se spremate da počnete nešto novo, mlad Mesec vam pruža idealnu priliku za tako nešto. Intuitivno ćete osetiti šta je pravo rešenje za vas.

ŠKOPRIJA

Mlad Mesec je odličan za odluku o putovanju. Odlazak na put pored vode bi bilo idealno rešenje za vas. U narednom periodu ćete promeniti neka lična uverenja i pogled na svet, što će vam pomoći u narednom periodu.

RIBE

Mlad Mesec u Raku donosi vam emotivno povezivanje sa jednom osobom koja vam se dopada. To je idealan trenutak za početak nove romanse ili odnosa koji može da preraste u nešto više. Pred vama je period u kojem ćete imati dobra poznanstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Univerzitet u Beogradu među 1,8 odsto najboljih u svetu
Društvo

Univerzitet u Beogradu među 1,8 odsto najboljih u svetu

Univerzitet u Beogradu pozicioniran je u prvih 1,8 odsto univerziteta od ukupno 20.966 rangiranih univerziteta širom sveta, prema najnovijoj listi Global 2000 Centra za svetsko rangiranje univerziteta (Center for World University Rankings), a koja je zvanično objavljena u ponedeljak 13. maja

14.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija