• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvedzcia

11.07.2023

10:25

Retrogradna Venera stiže 23. jula! Prijateljstva na testu, a pozivi iz prošlosti će trajati do 4. septembra

Shutterstock

Horoskop

Retrogradna Venera stiže 23. jula! Prijateljstva na testu, a pozivi iz prošlosti će trajati do 4. septembra

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, kreće retrogradnim hodom 23. jula i tim tempom će nastaviti do 4. septembra, što nas svakako vratiti na prošlost.

Pošto je Venera planeta ljubavi, lepote, novca i svih bitnih vrednosti, ovo je period preispitivanja svih uloga, kako emotivnih tako i onih materijalnih. Često će biti unutrašnjih pitanja oko stvari u kojih ulažemo svoju energiju i novac:

"Da li je ovo stvarno vredno truda?", "Šta stvarno cenim?"

Pošto vlada novcem u ovom periodu finansijskim pitanjima će verovatno biti potrebna nova strategija u planiranju i određivanju budžeta. Različite kreativne projekte ćete morati ponovo da radite ili da im prilazite iz drugog ugla.

Ovo je period u kome se preispituje sve što se do tada stavljalo "pod tepih", pitanja koja su škakljiva i potisnuta. Doći će do obračuna sa svim stvarima koje su do sada izbegavane.

Foto: Shutterstock

Retro Venera stiže 23. jula

 

Mnoge veze mogu doživeti turbulencije, jer će se mnogi odnosi preispitivati, pa će oni jaki još više očvrsnuti, a slabi mogu pucati. Vrlo lako se može desiti i povratak nekih starih ljubavi kod kojih nisu baš svi računi raščišćeni i tražiće se konačni rasplet situacije.

Prijateljski odnosi se takođu mogu preispitivati ili biti na klimavim nogama.

Svi horoskopski znakovi će biti pod uticajem ovog aspekta, ali će navedena tri posebno da se izdvoje.

Venera će biti retrogradna od 23. jula do 4. septembra. 

OVAN

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da ćete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom. Neko sa kim ste ranije nešto emotivno imali poželeće da se vrati u vaš život. Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju može da se ispostavi kao greška, jer će se vaša osećanja od oktobra drastično promeniti. Ovo je ujedno nepovoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

Foto: pexels.com

 

 

STRELAC

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koje se trenutno nalazi u drugom gradu. To je neko sa kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba može da bude čak i druge nacionalnosti ili vere. U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi.

LAV

Vi ćete od svih znakova najviše biti pogođen uticajem retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku. Pred vama je uzbudljivo leto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti. Imaćete mogućnost od 23. jula da se pomirite sa nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete da napravite grešku tokom leta jer ćete se vratiti unazad u emotvnom smislu.

Znakovi među kojima su Bik, Škorpija i Vodolija će biti pod nepovoljnim uticajem retrogradne Venere, pa će intenzivno razmišljati o staroj ljubavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jedinstvo našeg naroda je sada više nego potrebno! Jevtić pred put predsednika Vučića u Njujork: Diplomatska borba za čast i protiv demonizacije srpskog naroda!
Politika

Jedinstvo našeg naroda je sada više nego potrebno! Jevtić pred put predsednika Vučića u Njujork: Diplomatska borba za čast i protiv demonizacije srpskog naroda!

Pred Srbijom je jedan od najtežih političkih momenata u modernoj istoriji - 23. maja je sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se u 16 časova glasati o sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici. Zbog toga je, sada više nego ikada, važno da se zbiju redovi i da svi stanu uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića u teškoj borbi koju vodi za očuvanje nacionalnih interesa.

19.05.2024

20:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12