• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 25. maja! Lavovi pronalaze ljubav, Škorpije osećaju blokadu, a evo kome sledi tajna afera

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 25. maja! Lavovi pronalaze ljubav, Škorpije osećaju blokadu, a evo kome sledi tajna afera

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, 23. maja menja znak i ulazi u Blizance, tako da donosi velike emotivne promene za Vodolije, Blizance i Vage.

OVAN

Ušli ste u period u kom ćete lako sticati prijateljstva i upoznaćete više osoba koje će vas privući. Neke od njih će vam ostati samo prijatelji, ali bar jedna će biti otvorena za mogućnost da uđe u romantičan odnos sa vama.

BIK

U ovom periodu ćete biti neobično skloni verbalnom iskazivanju svoje naklonosti, što će imati dobar odjek kod partnera ili bilo koga ko vam se dopada. Moguće je da ćete na neki javan način pokazati da vam je stalo, iako to potpuno odskače od vašeg karaktera.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Već duže vreme imate sreće u ljubavi i tako će biti i naredne nedelje, ali pre svega vašem zaslugom, a ne zaslugom partnera. Partner možda neće biti na istoj talasnoj dužini s vama, pa ćete potražiti utehu u flertu s nekim drugim.

RAK

U narednom periodu više nećete imati toliki broj prilika niti će naredna nedelja biti na isti način bitna za vaš ljubavni život. I dalje ima strasti u vašem odnosu, ali nešto manjeg intenziteta. To je dobro jer će doneti izvesnu stabilnost.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

U odličnom ste periodu za ljubav, izašli ste iz faze u kojoj ste bili nervozni i agresivni i ušli u jednu u kojoj ćete redovno imati prilike da uživate u društvu osoba koje vam se dopadaju. Ako ste sami, to će vam omogućiti da nađete ljubav i promenite svoj status.

DEVICA

Prijatna dešavanja će se naredne nedelje uglavnom dešavati na poslu, a tamo ćete i stupiti u kontakt s nekim privlačnim osobama. Zbog toga je moguća afera ili flert s nekim s kim radite ili koga ste upoznali preko posla.

VAGA

Izgleda da ćete naredne nedelje biti pozvani na neki događaj ili mesto zabave gde ćete se sjajno provesti i privući mnogo pažnje. Vaš šarm, otvorenost za komunikaciju i nova poznanstva  stvoriće vam prilike za ljubav.

ŠKORPIJA

Možda ćete osetiti da je vaš ljubavni život postao monoton ili na izvestan način blokiran. Želećete da doživite nešto novo i svakako ćete imati prilike da se upoznate s više dopadljivih osoba ili provodite vreme s njima, ali ništa od toga neće otići onoliko daleko koliko biste želeli.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Vas u poslednje vreme pre svega interesuje da flertujete i razgovarate sa osobom koja vam se dopada. Njih može biti i više, ali će se odnosi održavati na površnom nivou.

JARAC 

Dosta ste povučeni, pogotovo ako ste Jarac u podznaku i pogotovo u poslednje vreme, zbog čega nemate mnogo prilika da nađete ljubav. Moraćete da se potrudite i da izlazite među ljude, jer to je jedini način da uvećate svoje šanse.

VODOLIJA

Može se reći da će vas ove nedelje pratiti sreća. Nakon dužeg perioda nestabilnosti, konačno ćete doći u situaciju da uživate i budete zadovoljni time kako izgleda ili šta obećava vaš ljubavni život. Svakako je moguće i da započnete ljubavnu vezu.

RIBE

Vi ste i inače skloni tome da budete u čudnim, nekad platonskim vezama na daljinu, a ovaj period još više naglašava mogućnost da vaš ljubavni život izgleda upravo tako. Moguća je i neka tajna veza ili afera, kao i tajna simpatija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00