• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2024

07:18

Napad na aktiviste SNS, udaranje, pretnje, a onda srednji prst! Pogledajte skandalozno ponašanje Srbije protiv nasilja (VIDEO)

Tanjug

Vesti

Napad na aktiviste SNS, udaranje, pretnje, a onda srednji prst! Pogledajte skandalozno ponašanje Srbije protiv nasilja (VIDEO)

Podeli vest

Opozicija se krije pod sloganom "Srbija protiv nasilja", ali ne uspeva da prevari građane Srbije, jer retrospektiva delovanja opozicije i njenih pristalica okupljene oko navodne borbe protiv nasilja poslednjih meseci pokazala je upravo sasvim suprotno, a to je raspirivanje agresije i mržnje, širenje dezinformacija i vređanje!

Nedavno su zabeleženi i fizički napadi na četiri aktivistkinje SNS-a koje su obavljale legitimne stranačke aktivnosti, a to je čist dokaz da je nasilje jedina politika i metod koji opozicija poznaje i to ironično okupljena pod nazivom liste 'Srbija protiv nasilja'! 

Neprimereno delovanje srpske opozicije je viđeno i u  Narodnoj Skupštini, a pored vređanja, lupanja, psovanja i skandaloznih izjava na račun u tom trenutku predsedavajućeg profesora Stojana Radenovića, predstavnici opozicije ostaće zapamćeni kao poslanici koji su krali toalet papir iz skupštinskog toaleta i bacali ga tokom zasedanja Skupštine! 

Sada se čitava ta agresija opet preselila na ulicu, te pristalice i aktivisti "Srbije protiv nasilja" upadaju u info štandove SNS-a i napadaju, vređaju i udaraju aktiviste SNS-a koji mirno stoje na ulici i obavljaju svoje aktivnosti.  

Upravo jedan takav sraman primer je na video-snimku ispod. 

 

Žena srednjih godina prišla je štandu SNS-a i uputila niz uvreda aktivistkinji Srpske napredne stranke.

Uz uvrede "majmunko jedna, ova matora prangija, baba od 100 godina, znači nabila u gu***u dvesta godina, SNS fu**a", žena koja očigledno prati model tajkunske liste "Srbija protiv nasilja" nasrnula je na aktiviste i pretila im, gurala ih i sve vreme vikala, a na kraju besramno pokazala srednji prst! 

Eto, to je ta borba protiv nasilja! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija