• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

25.04.2024

15:17

Ubica iz Surčina duševno oboleo! Zario ženi nož u grudi u nervnom rastrojstvu

Informer/društvene mreže

Vesti

Ubica iz Surčina duševno oboleo! Zario ženi nož u grudi u nervnom rastrojstvu

Podeli vest

Tair H. (33) iz Surčina, osumnjičen da je 27. februara u Bačkom Gradištu ubodom nožem ubio tri godine mlađu nevenčanu suprugu Serbezu Kurteši, ni posle dva meseca od tragičnog događaja nije saslušan, jer je veštačenjem utvrđeno da je u vreme zločina bio neuračunljiv.

Pored toga, kako navode u zrenjaninskom tužilaštvu, on nije sposoban da učestvuje u krivičnom postupku usled teškog duševnog oboljenja.

- Rešenjem Višeg suda u Zrenjaninu protiv osumnjičenog je produžen pritvor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti - navode iz tužilaštva.  

Serbeza Kurteši ubijena je u dvorištu porodične kuće u ulici Lasla Antala 16 u Bačkom Gradištu kod Bečeja. Policija je ubrzo posle zločina uhapsila njenog nevenčanog supruga, koji je pokušao da pobegne.

Krvavom piru u dvorištu kuće Serbezinih roditelja, prema priči njenih bliskih rođaka, prethodila je svađa supružnika oko novca. Pokojna žena odbijala je da mužu da pare, a on joj je zamerao što ulaže u obnovu porodične kuće u kojoj ne živi.

Verbalni sukob trajao je oko sat vremena i svi pokušaji prisutnih da urazume Taira nisu dali rezultate. Izašli su napolje, u dvorište, gde je prepirka nastavljena, i onda su u jednom trenutku začuli Serbezino zapomaganje. Pronađena je u krvi i sa nožem u grudima.

Rođaci su naveli i da je Tair bio pod uticajem alkohola i narkotika i da je zbog droge često dolazio u sukob sa Serbezom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija