• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

24.04.2024

23:20

Stan Kecmanovića izgledao kao "apoteka"! Inspektore pri pretresu šokirala ova stvar

printscreen

Vesti

Stan Kecmanovića izgledao kao "apoteka"! Inspektore pri pretresu šokirala ova stvar

Podeli vest

Isti dan kada je dečak ubica Kosta K. (14) počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je mučki ubio devet učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, izvršen je pretres stana u kojem su živeli Kecmanovići u centru Beograda.

Inspektori su upali u stan i odmah ih je u šoku ostavilo to što je prostor bio jedna "sterilna sredina".

- Stan Kecmanovića je ličio na muzej. Svaka sitnica je bila na tačno određenom mestu, precizno postavljena. Delovalo je da u tom prostoru niko ne boravi, da se tu ne vodi svakodnevni normalan život - ispričala je žena koja je bila prisutna tokom istrage.

Takođe, prema saznanjima Republike, Miljana i Vladimir Kecmanović su bili prisutni u stanu u Kraljice Natalije prilikom pretresa kako zakon i nalaže.

Foto: Informer

Ilustracija

 

- Oni su znali u tom trenutku kakav krvavi zločin je počinio njihov sin Kosta. Ipak, ostali su hladni i uzdržani, toliko neosetljivi da su šokirali istražitelje. Postavlja se pitanje kako je moguće da neko tako reaguje sat vremena pošto mu saopšte da je njegovo dete prolilo krv nedužnih, i to dece - kaže izvor.

Oružje i minucija je prilikom pretresa stana pronađena, ali i na ovu činjenicu roditelji monstruma nisu odreagovali.

- Miljani i Vladimiru su glave sve vreme bile podignute, pogledi hladni i ravni, lica kameno ozbiljna. Ni na šta nisu reagovali - zaključuje izvor iz istrage.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je počinio krvavi pir u školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja. Tačno u 8.40 časova počeo je da ubija u holu obrazovno-vaspitne ustanove, a krvavi  pohod je nastavio u kabinetu za istoriju. Ukupno je ostavio 10 žrtava iza svog mučkog zločina.

Vladimir Kecmanović se od masakra nalazi u pritvoru jer nije adekvatno obezbedio oružje koje je čuvao u stanu i jer je zanemarivao obavezu vaspitavanja vodivši sina u streljanu gde ga je obučavao da puca.

Miljana Kecmanović se takođe nalazi pod istragom jer je njen DNK nađen na čauri ispred kabineta za istoriju, te se smatra da je imala pristup municiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija