• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2024

16:57

Kakav degenerik poremećeni! Jutjuber dozivao Kostu K. u reklami za klađenje, pominjao i žrtve dečaka ubice (VIDEO)

Društvene mreže

Estrada

Kakav degenerik poremećeni! Jutjuber dozivao Kostu K. u reklami za klađenje, pominjao i žrtve dečaka ubice (VIDEO)

Podeli vest

Srpski jutjuber, osim što promoviše kockanje, u reklami za sopstveni sajt za klađenje pominje i dečaka ubicu, Kostu K.

Kontroverzni jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, objavio je šokantan snimak putem društvene mreže TikTok, ali nakon niza negativnih komentara isti ubrzo i uklonio sa pomenute platforme.

Jovanović je otišao na Kostariku, a tu priliku iskoristio je kako bi izreklamirao svoj sajt za klađenje, ali na kranje neprimeren način. Nikola je u video-zapisu, na kojem je pokazao lepote ove srednjeameričke zemlje, pomenuo i dečaka ubicu Kostu K, u kontekstu da, iz razloga što je počinio stravični masakr u školi na Vračaru, propušta mnoge blagodeti koje život nudi.

- Vidiš, Kosta, šta si propustio da ih nisi pobio... Kosta, Kosta... Umesto da dođeš na tvoju Kostariku... Razumeš, da "trejduješ"... Kosta, Kosta... Ovo ćeš i ti da radiš, samo sutra... - pričao je Nixa u videu. 

Podsetimo, Nikola Jovanović Nixa Zizu rodjen je 12. aprila 1989. godine u selu Majur pored Jagodine. Kako sam ističe, najveća strast mu je zarada novca od utakmica, a pre nekoliko godina obmanuo je javnost da je doživeo saobraćajnu nesreću od koje se dugo oporavljao, da bi se kasnije ispostavilo da je išao na operaciju produžavanja nogu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija