• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.I.

24.04.2024

17:15

Karambol podno Tornika! Sa sporednog puta naleteo direkt na automobil u punoj brzini! (FOTO)

B.I.

Vesti

Karambol podno Tornika! Sa sporednog puta naleteo direkt na automobil u punoj brzini! (FOTO)

Podeli vest

Kako smo već pisali, na lokalnom putu u podnožju Tornika, došlo je do teže saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba teže povređena.

Naša ekipa bila je na licu mesta, odakle je nakon sudara jedno vozilo prevezeno na drugu lokaciju, dok drugi polu slupan automobil stoji  pored kolovoza.

Foto: B.I.

 

Kako smo saznali od lokalnih prolaznika, do udesa je došlo kada se povređeni vozač sa jednog sporednog puta uključivao na drugi, takođe sporedni, ne gledajući da li mu dolaze vozila sa njegove leve strane, odakle je u tom trenutku naišao drugi učesnik ove nesreće, neuspevši da izbegne sudar. 

Foto: B.I.

 

 

Sudar je, kažu, bio veoma silovit. Povređeni vozač je nakon nesreće transportovan u bolnicu u Užicu.

Na oba automobila, kao što smo i već pisali, pričinjena je ogromna materijalna šteta, a prednji deo automobila potpuno je smrskan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija