• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2024

09:25

Trojica Srba "pala" u Beču zajedno sa alatom! Prijavio ih građanin, istraga u toku

Shutterstock

Vesti

Trojica Srba "pala" u Beču zajedno sa alatom! Prijavio ih građanin, istraga u toku

Podeli vest

Trojica srpskih državljana uhapšeno je u Beču dok su pokušavali da ukradu bicikle. Prilikom hapšenja otkriven je u žbunju alat koji su korsitili za krađu.

Hapšenju Srba prethodila je prijava građanina koji je primetio sumnjivi dvojac oko dvotočkaša. 

- Svedok je slučaj prijavio oko ponoći da je video dvojicu muškarca koji se motaju oko prostorije gde su ostavljene bicikle. Policija je odmah izašla na tern i uhapsila dvojicu osumnjičenih nedaleko od mesta gde su pokušali da ukradu bicikle - navodi austrijski poratl i dodaje: 

Foto: EPA

 

U žbunju su gde su pokušali da uradu dvotočkaše pronađen je alat za obijanje. Dvojica osumnjičenih, starosti 38 i 44 godine, iz Srbije su  uhapšeni zbog sumnje da su u pokušali pljačku- rečeno je za lokalni poratl u policiji. 

Tokom dalje istraga, policija je došla do još jednog Srbina (46) koji je kako se sumnja bio vozač pljačkašima. Da li su sumnje opravdane biće utvrđeno istragom koju je policija pokrenula. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija