• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

22.04.2024

20:49

Saradnik Darka Šarića prebačen u kućni pritvor! Evo ko mu je priskočio u pomoć da založi jemstvo!

Marko Đoković, ATA Images

Vesti

Saradnik Darka Šarića prebačen u kućni pritvor! Evo ko mu je priskočio u pomoć da založi jemstvo!

Podeli vest

Milan Vučinić (51), koji je prema optužnici Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu bio pripadnik kriminalne grupe Darka Šarića (53), kojoj se sudi za diskreditaciju i planiranje ubistva svedoka saradnika Nebojše Joksovića Jokse (53), danas je prebačen u kućni pritvor sa nanogicom, izjavio je za informer.rs njegov advokat Bojan Ječmenica.

Vučinić je bio u bekstvu, ali se predao srpskom pravosuđu u januaru. Na predlog odbrane, pritvor mu je zamenjen kućnim pritvorom i jemstvom u visini od 300.000 evra.

- Kao jemstvo je upisana hipoteka na nepokretnost , to jest stan na Dedinju, koji je njegov prijatelj založio za njega - rekao je Ječmenica.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Promenio imidž

Milan Vučinić i Duško Šarić (45), rođeni brat Darka Šarića koji je takođe obuhvaćen optužnicom, predali su se 4. januara. Duško Šarić je u kućni pritvor sa nanogicom, uz jemstvo kao garanciju da će se odazivati na sve pozive suda, prebačen pre 10 dana i danas je prvi put došao u sud sa slobode.

- Suđenje se nastavlja sutra, a Vučinić bi trebao da u sud dođe sa slobode, kao i Duško Šarić. Mi smo danas sudskom veću dostavili dokaz da je hipoteka na nepokretnost upisana - potvrdio je Ječmenica.

Foto: privatni album

Advokat Bojan Ječmenica

Milan Vučinić se tereti ubistvo Joksovića na Drinskoj regati 2021. godine, koja tada nije ni održana zbog korone.

Tokom suđenja je negirao navode optužnice tvrdeći da nikada nije koristio telefon sa Skaj aplikacijom kao i da ne poznaje svedoka saradnika Nebojšu Joksovića.

Kako saznajemo, on je rekao daje prijatelj sa braćom Šarić.

Navode optužnice, negirali su i svi ostali optuženi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dušku Šariću prija sloboda! Pustio kosicu, promenio imidž (FOTO)
Specijalni sud

Dušku Šariću prija sloboda! Pustio kosicu, promenio imidž (FOTO)

Suđenje Darku Šariću koji je optužen da je u vreme dok je boravio u pritvoru Specijalnog suda zbog šverca kokaina organizovao kriminalnu grupu koja je imala za cilj diskreditaciju i planiranje ubistva svedoka saradnika Nebojše Joksovića, održano je jutros izvođenjem presretnutih Skaj poruka za koje tužilaštvo tvrdi da su ih slala braća Šarić i ostali optuženi.

22.04.2024

14:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija