• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2024

08:59

Ožalošćena osoba sa umrlice je krucijalna za epilog Dankinog ubistva: Ovo su tajne koje je Dalibor Dragijević odneo u grob!

Vesna Jović

Vesti

Ožalošćena osoba sa umrlice je krucijalna za epilog Dankinog ubistva: Ovo su tajne koje je Dalibor Dragijević odneo u grob!

Podeli vest

Besumučna potraga za telom Danke Ilić i dalje traje, a ova agonija nema ni naznaka da bi mogla uskoro da se reši, s obzirom na to da svirepe ubice ne žele da otkriju mesto zločina, kao ni šta su uradili sa ubijenom devojčicom.

Policija danima pretražuje sve lokacije u Banjskom polju, kao i u selu Zlot i Sumrakovac.Čitav region se moli da telo bude što pre pronađeno, kako bi unesrećena porodica mogla da dostojanstveno sahrani dete, nakon parališućih vesti da je počinjen monstruozni čin. 

- U tom telu se krije prava istina šta se tačno dogodilo, iako su oni (osumnjičeni) nakon saslušanja priznali i opisali način krivičnog dela koji su sproveli. Uhapšeni su i brat i otac osumnjičenog Dejana Dragijevića brat je usled posledica srčanog udara preminuo i naložena je obdukcija - istakla je nedavno tokom medijskog istupanja majorka policije Bojana Otović Pjanović.

Foto: printscreen

 

Monstruozni počinitelj Dejan Dragijević detaljno je opisao zločin, a potom i otkrio ko mu je pomogao da sakrije telo, ali mesto i dalje nije poznato. Istraga je otišla korak unazad, s obzirom na to da je Dalibor Dragijević preminuo u zatvorskoj ćeliji, a njegov iskaz je mogao da bude ključan. Na umrlici kao ožalošćen naveden je brat Dejan.

Tajna u kojoj se krije potencijalna lokacija na kojoj je telo sada je pod zemljom. Policija pretražuje sve rezervoare vode koji su nekada korišćeni za navodnjavanje, a kojih u ovom kraju ima mnogo, a čije sve lokacije i pozicije na terenu mogu da znaju samo zaposleni u Vodovodu, u ovom slučaju to su dvojica osumnjičenih za ubistvo.

- Suština je, čim je dat nalog tužioca da se isti zadrži do 48 časova, on je u tom periodu imao srčani udar i preminuo, to je dovoljan osnov sumnje ili podozrenja da je učestvovao i pomagao u navedenom događaju. Oni su navodili lokacije gde može biti telo - objasnila je proceduru. 

Foto: Foto: Informer, Društvene mreže

 

Uvaženi advokat Toma Fila pokušao je da građanima pojasni zbog čega se skriva mesto zločina, ali ova tematika je čak i za njega veoma diskutabilna. 

- Samo oni znaju zašto ne žele da se nađe telo. Imam utisak da time žele da prikriju neki više dokaz koji bi obdukcija pokazala i na taj način sebe poštede veće kazne zatvora. Ne smem ni da pomislim šta su spremni bili da učine detetu, a kamoli sa telom. Verujem da će policija uspeti da nađe telo, mada kako dani prolaze šanse su sve manje - dočarao je Fila za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12