• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

13.04.2024

08:16

Monstrumi Dankino telo premeštali više puta?! Zbog ovoga je policija ponovo na mestima gde je već pretraživala

Informer/tanjug

Vesti

Monstrumi Dankino telo premeštali više puta?! Zbog ovoga je policija ponovo na mestima gde je već pretraživala

Podeli vest

U potrazi za telom Danke Ilić (2) policija je krenula u novi pregled već pretraženih delova sela Zlot zbog mogućnosti da je neki detalj promakao ili su saučesnici pomerali više puta devojčicino telo.

U slučaju ubistva Danke Ilić, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a kako navodi izvor pretraživaće se nove površine u ataru sela Sumrakovac kao i drugi delovi korita Zlotske reke, ali i već pretraženi delovi.

- To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomerao telo u nameri da ostane sakriveno - kaže izvor.

Foto: MUP

Policija na nepristupačnom terenu traga za telom male Danke

 

Policija je do sada proveravala sve šahtove i rezervoare koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP "Vodovod" i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

U potrazi za Dankinim telom policija je ispraznila septičku jamu u dvorištu kuće osumnjičenog Dragijevića u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susednom dvorištu.

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare, a pretražen je i Lazarev kanjon kao i Lazareva pećina kao i korito Zlotske reke, ali telo nije pronađeno. 

Dejanov brat, Dalibor Dragijević, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se reši tela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

Foto: printscreen

Dalibor policiji naveo 20 lokacija na kojima bi moglo da bude devojčicino telo

 

On i njegov brat Dejan su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom.

Podsetimo Danka Ilić je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.

Za devojčicom se tragalo devet dana, a onda su 4. aprila osumnjičeni Janković i Dragijević uhapšeni kada su i otkrili šta su uradili.

Janković i Dragijević su priznali da su devojčicu udarili službenim autom i njjeno telo ubacili u vozilo, a onda je Dragijević navodno devojčicu, koja se osvestila, udavio, a onda su telo bacili na deponiju. Dva dana kasnije Dragijević je, kako je sam ispričao sa ocem Radoslavom i bratom Daliborom premestio telo, zbog čega su i oni uhapšeni, ali niko od njih nije otkrio na koju lokaicju. 

Inače Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija