• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jugmedia

13.03.2024

19:22

"Noću sanja kako je otac juri i tuče!" Ćerku (7) udarao, polomio joj naočare i iščupao kosu: Jeziva ispovest majke koja ledi krv u žilama

printskrin/društvene mreže

Vesti

"Noću sanja kako je otac juri i tuče!" Ćerku (7) udarao, polomio joj naočare i iščupao kosu: Jeziva ispovest majke koja ledi krv u žilama

Podeli vest

Nakon što je njen bivši vanbračni suprug M.J. (35) pretukao njihovu sedmogodišnju ćerku u Vlasotincu, majka Miljana Stojanović (27) odlučila je da javno progovori o tome kako bi ohrabrila i druge žene da ne ćute i ne trpe nasilje, jer "sutra već možda bude kasno".

- To se desilo 20. februara oko 19 sati. On je došao iz sela do Vlasotinca da je vidi, da provede vreme sa njom. Posle toga nije dozvolio da krenemo kući, počeo je da joj govori da je bezobrazna, a zatim je udario prvo u predelu glave otvorenom šakom, desnom rukom, a zatim je polomio moj telefon jer sam rekla da ću ga prijaviti policiji. A onda je krenuo za nama, sustigao nas u ulici, mene je odgurnuo, ćerku je udarao rukama, polomio joj naočare i iščupao kosu, izdigao je i od zemlje - priča Miljana.

Miljana se zatim sklonila sa ćerkom u jednoj lokalnoj apoteci i od radnice zatražila da pozove policiju.

Foto: emitphoto

 

 

Policija je privela bivšeg supruga, a Miljana je slučaj prijavila i Centru za socijalni rad.

- I ranije je bio nasilan, ali samo prema meni, ćerku do tada nikada nije udario. Određena mu je zabrana prilaska i detetu i meni na mesec dana. Kontaktirao me, ja sam ga prijavila, ali pošto nisu upućene reči pretnje samo će prekršajno da ga kazne, a za nasilje će biti posebno gonjen od strane nadležnih organa. Ćerka je uplašena i plaši se da ga ne sretne negde - dodaje Miljana.

Na pitanje da li se boji, odgovara potvrdno, ali dodaje da se ne plaši da javno govori o nasilju.

- Ćerka mi često sanja kako je noću otac juri i bije u snu i budi se uplakana. Ovo sam želela da ispričam javno da se žene osnaže da ne ćute i na kraju kada bude kasno, kada se ugasi nečiji život nema svrhe da se tada progovori - poručuje ova hrabra dvadesetosmogodišnja majka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija