• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

03.11.2023

10:58

Vandalizam u crkvi kod Vranja! Lopov oštetio rusko kandilo, ukrao i novac sa ikona

TANJUG/ ZORAN ZESTIĆ

Vesti

Vandalizam u crkvi kod Vranja! Lopov oštetio rusko kandilo, ukrao i novac sa ikona

Podeli vest

Starešina hrama Vaskrsenje Hristovo u Bunuševcu kod Vranja prijavio je policiji da je nepoznati muškarac oštetio glavni ikonostas u duborezu i rusko kandilo.

Nestala je i manja količina novca, oko 1.000 dinara koja se nalazila na ikonama.

Foto: S.T.

 

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju naložilo je uviđaj lica mesta, prikupljanje obaveštenja i pregled snimaka sa sigurnosnih kamera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pokušaj zatiranja i skrnavljenja svega srpskog! Opljačkana crkva u Osojanu, oglasila se kancelarija za KiM - Evo šta su lopovi odneli!
Politika

Pokušaj zatiranja i skrnavljenja svega srpskog! Opljačkana crkva u Osojanu, oglasila se kancelarija za KiM - Evo šta su lopovi odneli!

Kancelarija za KiM reagovala je povodom pljačke crkve Svetog Arhangela Gavrila u Osojanu, ističući da se je reč o sistemskom pokušaju zatiranja i skrnavljenja svega srpskog na prostoru Kosova, napominjući da posebno zabrinjava da do ovog napada dolazi nakon protivpravnog proterivanja igumana manastira Devine vode, kao i prekopavanja srpskih grobalja i kostiju u Severnoj Mitrovici.

26.10.2023

14:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija