• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2023

17:59

Poginula jedna osoba u sudaru na "Milošu Velikom"! Vozio brzom trakom u kontra-smeru pa se zakucao u drugi automobil (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

Poginula jedna osoba u sudaru na "Milošu Velikom"! Vozio brzom trakom u kontra-smeru pa se zakucao u drugi automobil (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Jedna osoba je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 15,45. sati dogodila na auto-putu "Miloš Veliki" , nakon isključenja za Obrenovac, u smeru ka Beogradu!

Kako piše na Instagram profilu "192" nastradala osoba bila je u "fijatu", a ne zna se da li je u pitanju vozač ili suvozač. 

"Prema prvim informacijama Fiat Punto kretao se brzom trakom u suprotnom smeru, što su građani prijavili policiji, ali je nažalost bilo kasno. Saobraćaj je obustavljen, a Fiat Punto je potpuno izgoreo" piše u objavi.

Foto: Informer

 

Kako je Informer prvi objavio vozač "fijata" vozio je suprotnim smerom na auto-putu i to brzom trakom, nakon čega je pokušao da izbegne vozilo koje mu je dolazilo u susret. Međutim, automobili su se ipak sudarili.

Foto: Informer

 

- Automobil koji je išao kontra-smerom je nakon kontakta preleteo razdelnu bankinu i zapalio se. U drugom automobilu, žena koja je vozila, ostala je zarobljena u vozilu nakon udesa. Ona je uz pomoć vatrogasaca, izvučena iz kola i predata ekipi Hitne pomoći - rekao je izvor Informera.

Takođe, redakciji Informera, nakon udesa se javio i vozač koji je tvrdio da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje - ispričao je on.

Foto: Informer

 

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač "fijata" nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija