• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

14.03.2023

10:26

GORAN DŽONIĆ U LANCIMA DOVEDEN NA SUĐENJE! Osumjičen za svirepo ubistvo porodice Đokić, danas iznosi odbranu?! (VIDEO)

D.K.

Vesti

GORAN DŽONIĆ U LANCIMA DOVEDEN NA SUĐENJE! Osumjičen za svirepo ubistvo porodice Đokić, danas iznosi odbranu?! (VIDEO)

Podeli vest

Suđenje Goranu Džoniću (61), vatrogascu u penziji iz aleksinačkog sela Moravca, koga optužnica tereti za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca izvršeno u noći između 26. i 27. septembra 2021. godine, nastavljeno je pred Višim sudom u Nišu

Optuženi Džonić će odgovarati za ubistvo i likvidaciju svog brata od tetke Gorana Đokića (57) Goranove supruge Gordane (54) i njihove kćerke Lidije (51).

Pored teškog ubistva on je optužen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Na današnjem suđenju, koje će javnost moći da prati, Džonić bi trebalo detaljno da iznese svoju odbranu dok se na pripremnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, izjasnio da nije kriv i da ne prihvata navode optužnice.

Foto: printscreen

 

Dok je Džonića sudska straža sprovodila do sudnice vezanog lisicama i lancima na nogama, prošao je pored Šojke Đokić, majke, bake i svekrve ubijenih Đokića.

Tokom pripremnog ročišta odbrana i tužilaštvo su predložili dokaze sudu koji treba da se izvedu tokom suđenja.

U zločin uvukao sinove i braću Milošević

Goran Džonić je u prvih dvadeset dana nakon zločina, dok je policija tragala za ubicom, glumio ožalošćenog rođaka, a kad je uhapšen, u priču je uvukao i svoju dvojicu sinova, kao i braću Milošević iz sela koji potom nekoliko meseci proveli u pritvoru.  

Tužilaštvo je u međuvremenu odustalo od krivičnog gonjenja sve četvorice, a i sam Džonić je priznao tokom istrage da je lagao da su bili saučesnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija