• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2021

15:43

OPLJAČKAN NOVINAR MOMČILO VELJKOVIĆ! Stvari razbacane po blatu, iz automobila odnet samo laptop?!

Vesti

OPLJAČKAN NOVINAR MOMČILO VELJKOVIĆ! Stvari razbacane po blatu, iz automobila odnet samo laptop?!

Podeli vest

U noći između srede i četvrtka, nepoznato lice, ili više njih, iz auta „reno megan“, vlasništvo novinara Momčila Veljkovića, odnelo je laptop

Auto je bio parkiran ispred dvorišta porodične kuće, a zanimljivo je da nije obijen, već je prethodno dekodirana brava.

- Ujutru sam primetio da je iz ladice auta, torbe i prtljažnika, izvađeno sve što se unutra nalazilo – dokumenta auta, rokovnici, baterije za diktafon, više USB-a, kao i diktafon i beležnica, koje sam našao bačene u blatu pored auta. … Čudno mi je da je odnet samo laptop, iako i diktafon ima neku vrednost za lopove – rekao je Veljković.

Foto: informer.rs

 

On je odmah pozvao policiju, koja je došla i napravila uviđaj. Moguće da su se zbog kiše i snega
koji su padali preko noći, neki tragovi izgubili. Veljković radi kao dopisnik za neke centralne medije i za lokalne portale, pa sumnja da to može da bude osnovni razlog ove pljačke.

Veljkovišć ističe kako sumnja da ga je neko ovim opomenuo za ono što je pisao, ili ga opominje ako se sprema nešto uskoro da napiše.

- Pratim društveno-politička zbivanja, ali i poštujem pravilo druge strane, tako da ne znam ko bi tu mogao da bude ljut ili osvetoljubiv – rekao je Veljković. On se nada da je ovo delo nekog kradljivca, a ne opomena zbog novinarskog rada, jer bi to bila daleko ozbiljnija stvar.

Foto: informer.rs

 

I njegov pokojni brat, poznati novinar Mile Veljković, u dvorištu je našao bombu koja je, iako nije eksplodirala, bila dovoljno rečita poruka, pa je moguće da se i ovde radi o nekom upozorenju.

Ipak nadamo se da će nepristrasna istraga ovog incidenta ubrzo otkriti šta je u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija