• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Jugmedia

12.04.2020

13:52

LOPOVI HARAJU NA JUGU SRBIJE ZA VREME POLICIJSKOG ČASA! U Brestovcu opljačkali skoro sve kuće u selu!

Vesti

LOPOVI HARAJU NA JUGU SRBIJE ZA VREME POLICIJSKOG ČASA! U Brestovcu opljačkali skoro sve kuće u selu!

Podeli vest

U selu Gornji Brestovac u opštini Bojnik opljačkan je veliki broj kuća, mahom one u kojima niko ne živi, ali i one u kojima su žive stariji ljudi.

Pljačke se obično dešavaju tokom policijskog časa.

- Odnosi se sve što u sebi ima gvožđa, poljoprivredne mašine i alatke, a sa bandera se skidaju kablovi, kao i električne instalacije po kućama. Čupaju se i odnose se - priča jedan od meštana koji, kaže, živi u strahu da lopovi ne "pokucaju" i na njegova vrata.

Selo Gornju Brestovac je jedno od većih sela u bojničkom kraju, ali je polovina kuća bez žitelja. 

- Iz podruma nestaje bukvalno sve. Mnogi u Brestovcu ne žive samo tokom zime, ali ostatak godine su ovde. Održavaju svoje voćnjake, peku rakiju, prave zimnicu, pune i zaključavaju podrume. Nedvano su jednom domaćinu istočili oko 120 litara rakije - priča sagovornik Jugmedije.

A kada lopovi uđu u kuću, kaže, oni "naprave lom", razbacaju i polome nameštaj.

- Pre dva dana lopovi su napali kuću jednog starijeg čoveka. Stavili su gvozdenu šipku na ulazna vrata kako ne bi mogao da izađe, a oni obili i ušli u podrum. Čovek je zvao sina, a ovaj policiju pa je tako sprečena krađa - priča zabrinuti meštatnin Gornjeg Brestovca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stefan

pre 4 godine

Upravo sam video nekoga kako prolazi mojim sokakom, moje mesto ima 1000 stanovnika svakoga poznajem ali njega vidim prvi put, pazite se ljudi ima lopova i to mnogo u manjim mestima gde nema kamera i gde patrole redje prolaze.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija