• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

29.03.2024

23:13

Milena Kačavenda uplakana ušla u studio: Kroz jecaje govorila o majci koja je na samrti

printscreen

Rijaliti

Milena Kačavenda uplakana ušla u studio: Kroz jecaje govorila o majci koja je na samrti

Podeli vest

Šok, niko nije očekivao da će kuću nakratko napustiti Milena Kačavenda.

Nakon saznanja da joj je majka u lošem zdravstvenom stanju, Milena Kačavenda je nakratko napustila "Belu kuću", a onda u emisiji uživo ušetala u studio!

Majka Milene Kačavende je sinoć imala tešku opraciju mozga, a život joj je ugoržen. Kako je Kačavenda istakla, svaki minut ona može da premine.

Foto: printscreen

 

- Majka mi je u jako lošem stanju, nalazi se na odeljenju intenzivne nege u Zemunskoj bolnici i u komi je. Videla sam i hirurga koji je juče operisao. Ona je u poslednjem talasu dobila koronu. Bila je na dijalizi i u bolnici od Nove godine, a ja to nisam znala. Juče je pala u bolnici, pojavio se hematom na mozgu i odmah je operisana. Trenutno je na respiratoru i životno je ugrožena - ispričala je Milena.

Foto: printscreen

 

- Drago mi je što sam je videla, rekla sam joj sve. Ja sam jedva čekala da me vrate ovde, ovo mi je praktično beg. Pitanje je časa kada će preminuti. Ja sam se oprostila od nje i nadam se da me je čula, kažu da ljudi koji su u komi čuju. Svesna sam i trezvena, tako je kako je i moram da budem jaka. Verujem da me je ona čula. Mene to sve stigne kasnije, ali sam ja navikla da budem jaka - rekla je kroz suze Milena Kačavenda.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija