• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

25.04.2024

07:01

"Sinovi mi traže da ih upoznam s Mesijem"! Voditeljka informer TV dobija neobične zahteve od svoje dece

Shutterstock/Reuters/Dejan Milićević

Estrada

"Sinovi mi traže da ih upoznam s Mesijem"! Voditeljka informer TV dobija neobične zahteve od svoje dece

Podeli vest

U intervjuu za Informer Jovana Radović iskreno govori o karijeri, ali otkriva i nepoznate detalje iz privatnog života.

"Sinovi Vuk i Danilo me pitaju kada ću da ih upoznam sa Lionelom Mesijem", kaže voditeljka Informer TV Jovana Radović.

Jedno od zaštitnih lica "Prvih info", koja svakog jutra gledaocima saopštava najnovije informacije iz zemlje i sveta, priča da njena deca pomno prate njen rad i karijeru.

Foto: Zoran Sinko

Voditeljka Jovana Radović

Zbog čega ste se odlučili za novinarsku profesiju?
- Novinarstvom se bavim otprilike pet godina. Po završetku fakulteta radila sam neko vreme kao profesor, iako sam sebe oduvek videla u medijima. Ovom poslu me je privukla dinamika, upoznavanje ljudi različitih profila i, naravno, sjaj reflektora zbog čega se i bavim televizijom.

Šta vam se najviše dopada u Informeru?

- Informer je kuća koja uživa veliki ugled. Kada sam čula da širi svoje redove i postaje i televizija, videla sam sebe kao deo tima koji dobija. Za ovih 11 meseci rezultati su očigledni.

Foto: Dejan Milićević

Voditeljka Jovana Radović

Kako se pripremate za "Prve info"?

- Mi iz "Prvih info" imamo privilegiju da prvi poželimo dobro jutro našim gledaocima. Nakon emisije odmah se bacamo na pripremu za sutra, predaha nema. "Prve info" su uvek aktuelne, ležerne, informativne i pre svega autentične.

Imate dvoje dece, da li je teško balansirati između privatnog i poslovnog života?

- Trudim se da sve postignem. Ustajem u četiri ujutru, a često i ranije. Nekad mi je dan kratak i nedovoljan za sve obaveze koje imam.

Foto: Privatna arhiva

Jovana sa sinovima Vukom i Danilom

Da li deca vole da vas gledaju na televiziji?

- Moji sinovi Vuk i Danilo su školarci, treći i prvi razred. Dok sam na poslu, oni su u školi, tako da me retko viđaju na malom ekranu. Međutim, kada me vide na televiziji, pitaju me: "Mama, kada ćeš da intervjuišeš Mesija i da nas upoznaš sa njim?" Inače, Vuk kaže da će biti glumac, a Danilo fudbaler.

Šta vas najviše iznervira i zbog čega planete?
- Retko šta me izbaci iz takta, ali recimo da na primitivizam nisam postala imuna.

Kako najčešće provodite slobodno vreme?

- Filozofiram, mada to radim i van slobodnog vremena.

Pukla mi je štikla i ostala sam bez vazduha

Imate li neku anegdotu s posla?
- Takvih situacija ima skoro svakog dana, u većoj ili manjoj meri. Nije prijatno kada me usred programa uhvati napad kašlja, pa se borim za vazduh. Jednom mi je pukla štikla i morala sam da stojim na vrhovima prstiju i ponašam se kao da je sve u redu. To je bilo baš smešno.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija