• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

23.04.2024

12:33

Belgrade Music Week objavio prvi talas izvođača, u prodaji Early Bird ulaznice!

Skymusic

Estrada

Belgrade Music Week objavio prvi talas izvođača, u prodaji Early Bird ulaznice!

Podeli vest

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa 60% popusta!

Belgrade Music Week, najveći regionalni festival popularne muzike, objavio je prvi talas izvođača koji će zapaliti scenu i podići atmosferu do usijanja na Ušću od 28. do 30. juna.

Ovogodišnji lineup obuhvata neke od najvećih imena na regionalnoj muzičkoj sceni, a među izvođačima koji su potvrdili svoje učešće su Desingerica, Henny, Popov, Pavlov, Nikolija, Inas i Corona & Rimski, što je izazvalo do sada neviđen hype među fanovima. Organizatori najavljuju drugi talas izvođača u UTORAK 7. MAJA u 12:00h.

Foto: Skymusic

 

Na svim Efinity prodajnim mestima i dalje se beleže ogromne gužve, što jasno ukazuje na ogromno
interesovanje publike za predstojeći festival, a sav kontigent FAN PIT ulaznica i VIP paketa prodati su za manje od 24 sata.

Posebnu pažnju javnosti i medija izazvalo je dešavanje na eFinity prodajnom mestu u Beogradskoj areni, gde su Desingerica, Henny, Popov i Pavlov lično prodali prve EARLY BIRD ulaznice, čime su svojim najvernijim fanovima omogućili da ih kupe već od 890 dinara. Ova akcija je aktuelna od juče, a ulaznice se prodaju neverovatnom brzinom.

Foto: Skymusic

 

Podsetimo, Belgrade Music Week održaće se od 28. do 30 juna na Ušću i okupiće više od 25 izvođača popularne muzike iz čitavog regiona, a ulaznice za ovaj muzičko scenski spektakl dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija