• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.04.2024

22:10

"Duša mi se cepa!" Biljana Obradović grca u suzama nakon vesti o smrti Bojane Janković: "Teško je podnela sve što joj se dešavalo!"

Printscreen Instagram/_bojaaana__, ATA Images

Estrada

"Duša mi se cepa!" Biljana Obradović grca u suzama nakon vesti o smrti Bojane Janković: "Teško je podnela sve što joj se dešavalo!"

Podeli vest

Biljana se oglasila za medije nakon informacije da je Bojana preminula.

Bivša voditeljka na Pink televiziji, Bojana Janković, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu

Foto: Foto: Printscreen Instagram/_bojaaana__

 

Bojana se proslavila kao voditeljka emisije "City", koju je publika obožavala da gleda. 

Pomenutu emisiju je sa Bojanom vodila i Biljana Obradović, koja je van sebe nakon vesti da joj je koleginica preminula. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Nama se svima duša cepa. Ja sam Ivanu i Bojanu upoznala na fakultetu političkih nauka. Nakon toga sam Ivanu venčala kada se udala za Edina Škorića. Družili smo se, vodile zajedno "City" i ono po čemu mogu da pamtim Bojanu jeste da pozitivnije osobe od nje nema i da je uvek bila spremna da pomogne. Čula sam da je teško podnela šta joj se dešavalo i ne mogu da opišem bol koji imam. Ne mogu da verujem da je nema. Izjavljujem saučešće porodici i verujte da ne znam šta da kažem - kroz suze je reka Biljana za "Kurir".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija