• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

23.04.2024

10:47

"Haris Džinović mi je bio bebisiter": Muzičar ispričao da ga je slavni pevač čuvao u detinjstvu: "Verovatno sam mu išao na živce"

ATAIMAGES

Estrada

"Haris Džinović mi je bio bebisiter": Muzičar ispričao da ga je slavni pevač čuvao u detinjstvu: "Verovatno sam mu išao na živce"

Podeli vest

Sarajevski roker setio se detinjstva, pa priznao da je imao čast da ga tada čuva danas slavni Haris Džinović.

Muzičar Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson iz sarajevskog benda "Zabranjeno pušenje" ispričao je ovih dana u javnosti malo poznatu priču, kako ga je u detinjstvu čuvao ni manje ni više nego slavni Haris Džinović.

Foto: Printscreen/You Tube/Klix studio

 

Gostujući u Klix Studiju sa Emelom Burdžović, sarajevski muzičar govorio je o životu, karijeri, a dotakao se i narodne muzike i kako je bilo nemoguće ne odrastati uz nju, a potvrdio je i da ga je Haris Džinović čuvao u detinjstvu.

- Ja ne znam da li se i on toga seća. Meni je to ispričala moja mama. Moja baka i Harisova mama su bile najbolje prijateljice i one bi znale da odu dole u park na kafu, a on je bio malo stariji od mene i svirao je harmoniku u to doba. Ona bi ostavila njega da mene čuva, a one bi išle na kafu. Verovatno sam ja njemu išao na živce, ja sam tad imao možda tri godine. Imam tu čast da mi je Haris Džinović bio bebisiter - ispričao je Sekson.

Foto: ATAIMAGES

 

S tim u vezi rekao je šta misli o narodnjacima i drugim trendovima, pa priznao da i on sam često sluša različite žanrove.

- Pesme Harisa Džinovića su pesme koje imaju svoj trenutak. Pesma zavisi od atmosfere. Meni su uvek smešni ljudi koji ceo dan slušaju pank. Ja kad pijem kafu ujutro, ja pustim Harisa Džinovića - zaključio je muzičar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija