• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

02.05.2024

18:52

Sferopulos zove na Megu: Navijači, potrebni ste nam da osvojimo ABA ligu i KLS!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Sferopulos zove na Megu: Navijači, potrebni ste nam da osvojimo ABA ligu i KLS!

Podeli vest

Želimo da se borimo za naše ciljeve i srećni smo što se vraćamo utakmicama, poručuje trener Crvene zvezde.

Duplom pobedom nad Studentskim centrom Crvena zvezda započela je svoj put u plej-ofu ABA lige. Izabranike Janisa Sferopulosa u narednoj fazi takmičenja - polufinalu, očekuje srpski derbi protiv Mege. Četa Marka Baraća pokazala je ogroman kvalitet u četvrtfinalu protiv Cedevita Olimpije i jasno je da crveno-bele očekuje pakleno težak posao na putu ka finalu. 

Svestan je toga i Janis Sferopulos koji je u najavi meča iskoristio priliku da pozove što veći broj navijača na prvu utakmicu koja je na programu u petak od 19 časova u "Pioniru". Podsećamo, crveno-beli su rešili da nagrade navijače i ulaz na sve tribine je slobodan. 

- Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da u petak dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja – da osvojimo ABA ligu i KLS - rekao je Janis Sferopulos. 

Foto: EPA

 

Crveno-beli su rutinski eliminisali Studentski centar zbog čega su imali deset dana pauze od utakmica. Imao je Sferopulos mnogo vremena za rad i ističe da njegova ekipa jedva čeka povratak na teren. 

- Pre svega smo veoma srećni što se vraćamo utakmicama. Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro – imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a sa druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija. Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osmi Hange, koji zbog preloma ruke odsustvuje - rekao je trener Crvene zvezde. 

Pohvalio je Janis Sferopulos i narednog rivala koji je tokom regularnog dela sezone uspeo da savlada Crvenu zvezdu. 

- Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak - podvukao je Janis Sferopulos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!
Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!

Vest da je helikopter koji je prevozio iranskog predsednika Ebrahima Raisija imao problema pri sletanju zbog otežanih vremenskih uslova, odnosno magle, odjeknula je svetom a i dalje nije poznato šta se tačno dogodilo. Postoje dve verzije, da je do nesreće zaista došlo ili da je helikopter sleteo nakon čega je predsednik nastavio kopnenim putem. Nijedna nije zvanično potvrđena, očekuje se svakog časa da se sazna šta se zaista desilo.

19.05.2024

15:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12