• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

16.03.2024

14:07

Marko Kešelj: Za sve je kriv Džordan! Proslavljeni košarkaš u emisiji "Život kao takav" o povredi koja mu je uticala na karijeru i svojim sinovima (VIDEO)

MirDan produkcija

Estrada

Marko Kešelj: Za sve je kriv Džordan! Proslavljeni košarkaš u emisiji "Život kao takav" o povredi koja mu je uticala na karijeru i svojim sinovima (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih košarkaša današnjice, Marko Kešelj, u emisji "Život kao takav", koja se nedeljom u 18 časova emituje na "Informer" TV-u otvoreno o karijeri, ali i privatnom životu.

Košarkaš Marko Kešelj, tokom svoje klupske karijere, igrao je za renomirane klubove poput Crvene zvezde i Olimpijakosa. Nakon uspešne inostrane karijere, vratio se u Srbiju i potpisao ugovor sa Mega Leksom. U reprezentativnoj karijeri, Kešelj je osvojio brojne trofeje u mlađim  kategorijama, a istakao se kao jedan od ključnih igrača seniorske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Turskoj 2010. godine. Svojim izuzetnim šuterskim sposobnostima, Kešelj je bio drugi trojkaš šampionata sa impresivnih 60% uspešnosti. Trenutno je državni sekretar za sport u vladi Republike Srbije.

Foto: MirDan produkcija

 

- Godine 2007. godine u Novom Sadu je bilo finale juniorskog Svetskog prvenstva. Ja sam imao povredu. Kroz obruč su mi prošli prsti. Izgledalo je kao posekotina. Dolazili su doktori iz Beograda. Finale smo igrali sa Amerikancima. Tu su košarkaši koji su danas NBA zvezde. I meni je bilo kako sada da ne igram. Meni su tada stavili neku plastiku i gazu i uspeo sam da držim loptu na šaci, međutim sudija me snimio da imam plastiku i nije mi dozvolio da igram finale - izjavio je Marko Kešelj u emisjiji "MirDan" produkcije "Život kao takav" na Informer TV.

Stara izreka da Iver ne pada daleko od klade, u slučaju njegovih naslednika nije dobila svoju potvrdu.

Foto: MirDan produkcija

 

- Ja sam otac dva dečaka, od četiri i šest godina. Ja sam košaršak i mislio da će prirodno i moja deca odabrati košarku, jer imaju takav primer kod kuće. Ali uz svoje društvo i tu vrtićku grupu, oni su odabrali fudbal. Ja ih na tom putu podržavam - izjavio je Marko Kešelj.

Idoli su ta sveprisutna pokretačka snaga koja motiviše klince da budu što bolji u onome što rade i dosignu najviše visine kad je bavljenje profesionalnim sportom u pitanju.

Foto: MirDan produkcija

 

- Nama košarkašima naravno da je Džordan bio idol. On je bio NBA i globalna vele zvezda. Kao klinci na terenima smo nosili njegove dresove i oponašali neke njegove poteze. Gledao sam taj NBA i budio se noću, kao klinac gledao te utakmice. Zbog naše zlatne generacije sam iskreno zavoleo košarku. Generacije ’95, ’96, ’97, ’98 koje su osvajale ova zlata. Nekako smo se saživeli sa njihovim uspesima i rasli -  rekao je Marko Kešelj gostujući u emisiji "Život kao takav".

Naredno izdanje ovog nedeljnog talk show u produkciji nezavisne kuće "MirDan" možete pogledati u nedelju 17. marta u 18 časova na Informer TV.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija