• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

12.03.2024

22:04

Karleuša platila lečenje psu kog su rastrgli: Pijan vlasnik huškao terijere na ljubimca, stiglo i "hvala" od jadne životinje (FOTO)

printscreen/Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Karleuša platila lečenje psu kog su rastrgli: Pijan vlasnik huškao terijere na ljubimca, stiglo i "hvala" od jadne životinje (FOTO)

Podeli vest

Muzička zvezda pokrila je troškove lečenja životinji koju su umalo rastrgli do smrti drugi psi.

Na društvenim mrežama pojavili su se strahoviti navodi o psu kojeg su krivicom čoveka koji ga je udomio rastrgli drugi psi. Njega je vlasnik odveo veterinaru kako bi ga uspavao, a ovaj ga kasnije bacio na smetlište.

Oskarov držalac je više puta sa Oskarom u pijanom stanju prilazio kapiji i huškao dva nemačka lovačka terijera na Oskara kako bi došlo do borbe pasa, našta ga je vlasnik kuće više puta upozoravao da to ne čini, Držalac je nastavio sa ovim radnjama i kroz metalni otvor na duploj kapiji gurnuo glavu Oskaru kako bi ga psi dohvatili što su i učinili i došlo je ozbiljnog povredjivanja Oskara o čemu je direktno odgovoran njegov držalac - navodi se na Instagram profilu udruženja koje zbrinjava napuštene ljubimce.

Ranjenu životinju ubrzo su pronašli ljudi, koji su je zbrinuli, a pas je podvrgnut operaciji.

Na Instagram stranici udruženja za zaštitu životinja naveli su da su krivične prijave podnesene, a zatim i da je troškove lečenja platila muzička zvezda Jelena Karleuša. 

- Jedna lepa vest- sve troškove lečenja, operacije i terapija za Oskara pokrila je Jelena Karleuša. Veliko hvala na nesebičnom trudu i ulaganju u vezi očuvanja dobrobiti životinja a posebno hvala u Oskarovo ime - istakli su oni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija