• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

12.03.2024

18:25

Ovo je obijeni kontejner Laneta Gutovića: Svuda alat i štapovi za pecanje - skroman, ali ga je glumac obožavao (FOTO)

Prva TV printscreen

Estrada

Ovo je obijeni kontejner Laneta Gutovića: Svuda alat i štapovi za pecanje - skroman, ali ga je glumac obožavao (FOTO)

Podeli vest

Kontejner Milana Laneta Gutovića obijen je pre nekoliko meseci, a pokojni glumac uvek je isticao koliko je u njemu voleo da provodi vreme.

Milan Gutović preminuo je 25. avgusta 2021. godine, a poslednjih dana novinske stupce puni njegova ćerka, koja je iznela šokantne tvrdnje vezane za nasledstvo pokojnog Laneta. 

Prema navodima Blica, vikendica proslavljenog dramskog umetnika obijena je, a na posedu na kojem se godinama nalazila trenutno je pustoš.

O njoj je za života Gutović govorio kao o begu od stvarnosti, a jednom prilikom u nju je pustio je i televizijske kamere.

- Nisam se sklonio nigde, tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je zgodno za beg... Taj deo pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovek kada bi hteo da dođe ne bi mogao, jer su čuvari okolo. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru...

- Ne liči na civilizovano mesto, uspeo sam nešto da napravim od tog mesta da ima struju i solarnu energiju - ispričao je glumac pre četiri godijne u jutarnjem programu na televiziji "Prva", a potom objasnio i ko ga posećuje na tom mestu.

- Samo dva-tri prijatelja dođu ponekad, jer nisu strastveni pecaroši. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava - objasnio je glumac za Prva TV.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija