• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

14.01.2024

14:12

Ovo su svi čekali! Jovana Jeremić prokomentarisala kaznu koju je dobila od Željka Mitrovića, evo šta misli o oduzimanju 50 odsto plate!

Informer/shutterstock

Estrada

Ovo su svi čekali! Jovana Jeremić prokomentarisala kaznu koju je dobila od Željka Mitrovića, evo šta misli o oduzimanju 50 odsto plate!

Podeli vest

Jovanu Jeremić je Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, kaznio oduzimanjem 50% plate, a voditeljka je u jutarnjem programu koji vodi prokomentarisala njegovu odluku.

Jovana se osvrnula na jučerašnje gostovanje Mitrovića i njihov razgovor koji je iznenadio gledaoce.

Foto: Printscreen

 

- Volela bih da kažem da se najveći hajp, ako mogu tako da se izrazim, podigao nakon intervjua sa Željkom Mitrovićem. Svi su videli njegovu odluku da sam kažnjena, tu odluku sam sam viteški prihvatila. Kada je od Željka i kazna je med  - rekla je Jovana.

Podsetimo, Željko je juče u programu uživo voditeljki saopštio da je dobila kaznu uz obrazloženje.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Kažnjena si 50% od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - rekao je Željko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija