• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.01.2024

13:27

Preslatko! Bikovićeva partnerka oduševljena poklonom, novopečena mama ne može da sakrije oduševljenje

Informer

Estrada

Preslatko! Bikovićeva partnerka oduševljena poklonom, novopečena mama ne može da sakrije oduševljenje

Podeli vest

Ivana Malić, izabranica glumca Miloša Bikovića, nedavno je na svet donela sina, a sada je pokazala šta je dobila na poklon.

Pre samo pet dana Biković je postao otac, a poznati par je odlučio da nasledniku da ime Vasilej.

Kako kaže glumac, Ivana je jedva čekala da sa bebom dođe kući gde su je sačekali brojni pokloni, koji po svemu sudeći ne prestaju da stižu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ivana je između ostalog dobila preslatku benkicu za Vasileja, a svoje oduševljenje je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Miloš je otkrio kako se osećao kada je prvi put uzeo sina u ruke.

- Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovnom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - rekao je on za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija